Harper's Bazaar Srbija

Studio 54 i sjajna odeća u kolekciji Alexandre Vauthier

Dok se drugi dizajneri nadmeću da citiraju osamdesete i devedesete, Alexandre Vauthier bira deceniju ranije.

Istina, odabrao je ne kasne sedamdesete sa njihovim pariskim šikom, nama već poznatim, već procvat diskoteke i legendarnog njujorškog kluba Studio 54. Ako su vaše ikone stila Bianca Jagger i Diana Ross, onda dobro došli!

Međutim, uprkos karakterističnim siluetama i obilju sjaja, opšte raspoloženje lookbook-a je blago mutno i promišljeno. Snimano je delom u studiju, a delom na ulicama Pariza. Nema bučnog plesnog podijuma i plesa do jutra. Međutim, to nije iznenađujuće: u Parizu i dalje postoje višestruka ograničenja u vezi sa pandemijom koronavirusa. Stoga, junakinja snimanja izgleda kao da razmišlja o šansama da se vrati svom starom životu i njegovom ludom ritmu – već je pripremila garderobu, ostaje samo da oslabi režim.

Za zabave je Alexandre Vauthier pripremio čitav arsenal stvari: blistave mini i kombinezone od zlatnog lamea, večernje haljine sa šljokicama, bluze sa obimnim rukavima i sandale sa visokim potpeticama. Izgleda da zvuči kao savršen opis look-a za petak veče! A čak i ako je nemoguće otići u klub ili bar, uvek možete kod kuće pustiti svoju omiljenu muziku i pozvati bliske prijatelje.

Najnovije