Harper's Bazaar Srbija

Modni kameleon: Gigi Hadid viđena u dva potpuno različita outfita u danu

Nešto za kancelarijske sirene i nešto za ljubiteljke Barbiecora

Veliki deo uspeha Gigi Hadid kao jednog od najpoznatijih svetskih supermodela je njena nesvakidašnja sposobnost da se uklopi i prilagodi bilo kojoj vrsti stila – a ta veština nikada nije bila očiglednija nego tokom snimanja koje je u utorak sprovela u Njujorku.

Hadid se obukla za fotografisanje u SoHo-u za Maybelline, brend čiji je ambasador od 2015. Paparaci su snimili njene fotografije na setu, gde je pozirala u dva outfita koja su se nalazila na suprotnim krajevima spektra trendova.

Prvo, manekenka je prihvatila trend „kancelarijske sirene“ u oštrom crnom odelu sastavljenom od skraćenog blejzera sa strukturisanim ramenima i ukrštenim kaiševima sa kopčom omotanim oko njenog stomaka, kao I od para plisiranih pantalona visokog struka. Odelo je bilo upareno sa kratkom belom košujom, crnim kožnim cipelama i tankim crnim kožnim kaišem sa zlatnom ovalnom šnalom.

Gigi je potom viđena u senzualnije sivo odelo, sa topom srcastog dekoltea i plisiranim pantalonama širokih nogavica. Zaokružila je outfit daškom barbiecore estetike, noseći kratku krznenu pink bundu, te prozirnim crnim čarapama i pastelno plavim cipelama od antilopa.

Foto: Profimedia

Najnovije