Harper's Bazaar Srbija

Od urbanih do elegantnih: 5 prazničnih stajlinga po izboru naše redakcije

Gde god da provodite najluđu noć, mi imamo predlog savršenog outfita!

Bliži nam se takozvana najluđa noć, a odmah potom još nekoliko dodatnih prilika za slavlje – mada, kao da nam je ikada potreban povod da organizujemo zabavu na nama omiljeni način! Dakle, vremena i mesta će biti, ali ono što ume da nam poljulja raspoloženje jeste osmišljavanje adekvatnih stajlinga.

Bez obzira na to da li imate šta da obučete, ali ne znate kako da uklopite komade ili se tek spremate za veliki praznični šoping, mi smo osmislili nekoliko outfita koji vam mogu poslužiti kao inspiracija, bilo da idete na matine, svečanu večeru ili pravu klupsku žurku.

P.S. Komade smo pronašli na Remiks platformi gde vas čekaju svi brendovi na jednom mestu!

Odvažno u 2024.

Ukoliko ste zaljubljenik u klasične aksesoare, predlažemo vam da ih ovoga puta ponesete u nešto smelijoj varijanti – u kombinaciji sa haljinom sa printom koji će svu pažnju usmeriti ka vama. Za ovakav stajling potrebno je samopouzdanje, ali ni ne sumnjamo da ga imate!

Leto usred zime

Ukoliko vam je dosta tipičnih zimskih boja, u novu godinu uđite kao da je leto! Haljinu egzotične, tropske nijanse upotpunite omiljenim čizmama i torbicom i na pravi način spojite dva suprotstavljena godišnja doba.

Logomania is still cool

Kao što je logomania neprolazni trend, tako su i crvena i crna uvek dobitna kombinacija. Crvena je naročito važna u ovom stajlingu jer u njega unosi duh praznika!

Leave a little sparkle…

Gde su praznici tu su i šljokice, a jedini stylish način da ih nosite jeste kroz svedenost. Neka sve šljokice budu istog kolorita, a komadi koji birate jednostavnog dizajna.

Crno-bela razigranost

Ukoliko su crno-bele kombinacije za vas uvek i zauvek, ove praznične sezone možete iznenaditi i sebe i druge malo drugačijim odabirom detalja. Rese na crnom sakou ili cirkoni na crnim sandalama mogu biti onaj mali twist koji menja sve!

PROMO

Najnovije