Harper's Bazaar Srbija

Biografija Meghan Markle i princa Harryja postala je bestseler još pre objavljivanja

Supružnici će otkriti sve tajne kraljevske porodice.

Vojvode od Susseksa toliko su umorni od beskrajne struje negativnosti i obilja spekulacija da su odlučili da ispričaju svoju priču. Meghan Markle i princ Harry, zajedno sa stručnjacima Omidom Scobiem i Catherine Durand, napisali su svoju biografiju.

Izdanje knjige „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family“ zakazano je za avgust ove godine. Međutim, Amazon je publikaciju već učinio dostupnom za naručivanje. U prva 24 sata biografija je na vrhu liste najprodavanijih knjiga.

Elektronska verzija knjige biće objavljena 11. avgusta, a štampani primerak će se naći u prodaji posle devet dana.

Vojvode će otkriti sve tajne kraljevske porodice i detaljno objasniti razlog “Meghzita”, kao i niz skandala koji im se pripisuju. Nije iznenađujuće da se biografija sa nestrpljenjem očekuje širom sveta. Istina, kraljica Velike Britanije očigledno nije očekivala takav korak od svog voljenog unuka.

Elizabeta II već je činila neviđene ustupke, dozvoljavajući porodici vojvoda od Susseksa da vode slobodan život u Americi. Blizina Holivuda utiče na par. Meghan Markle će uskoro pokrenuti lifestyle blog kako bi zasenila uspeh Gwyneth Paltrow.

Najnovije