Jennifer Lawrence hrabro se pojavila u “milenijalskim” čarapama

Šta nam poručuje jedna od najstilizovanijih zvezda Holivuda?

Jennifer Lawrence

Nedavno smo vas informisali o viralnoj diskusiji zašto nazuvice više nisu okej. Naime, generacija Z pokazala nam je da favorizuje sokne u svim mogućim kombinacijama – posebno na patike uz šortseve i kratke haljine, apsolutno odbijajući nazuvice – čarape kojih se i dalje drže samo milenijalci. Barem oni koji imaju hrabrosti da se suoče sa preispitivanjem mlađe generacije da li su kul.

Jennifer Lawrence, glumica koja je u poslednje vreme na vrhu liste najstilizovanijih zvezda holivuda – a ujedno i milenijalka, već je “oživela” milenijalski razdeljak na GLAAD Media Awards prošlog meseca, a sada se pojavila i u paru “milenijalskih čarapa”. Nazuvice, koje generacija Z smatra neprihvatljivim za nošenje Jennifer je nosila sa The Row Lucca mokasinama, mini suknjom, leopard print Mehry Mu torbom i belom majicom sa printom Miki Mausa.

Jennifer Lawrence

I dok su možda nazuvice novi adut generacije Z u estetskom ratu protiv starih osoba, Jennifer Lawrence pokazuje da biti milenijalac znači biti odrasla osoba koja voli Disney i ne boji se nazuvica.

Foto: Profimedia

Najnovije