Slavni fudbaler je našao novo zanimanje u 45.godini?

Bivši fudbalski as je tokom karantina razbijao dosadu u kuhinji, tako da bismo uskoro mogli da gledamo kako priprema gurmanluke i kolače. Ipak, u tome je imao dragocenu pomoć još jedne slavne ličnosti

Možda David Beckham nije bio najveća zvezda Manchester Uniteda, ali svakako jeste najpopularnija, i svoju neverovatnu harizmu odlično je upotrebio kada je okačio kopačke o klin. Uskoro ćemo videti da li je tačno da 45-godišnja legenda britanskog fudbala pretvara u zlato sve što dotakne, od muške mode do humanitarnog rada za UN. Beckham je, naime, samoizolaciju iskoristio da otkrije i usavrši novu veštinu – kuvanje. To se dogodilo mnogima, ali je samo Beckhamu palo na pamet kako da je učini profitabilnom. Karantin je proveo sa porodicom na jednom seoskom imanju. Iz dosade je počeo da eksperimentiše sa hranom i otkrio da mu dobro ide. I to stvarno! Pošto je rešio da svoje recepte i kulinarske savete podeli sa obožavaocima, pokreće kulinarski šou. Davidova produkcijska kuća Studio 99 već radi na projektu, trenutno su u pregovorima sa Netflixom, a moguće je da šou ponude i BBC-u, tvrde izvori bliski porodici. Svakom stvaraocu je potrebna muza, pa je i bivši fudbalski as pronašao svoju – ruku mu je pružio slavni chef i dragi prijatelj Gordon Ramsay. – David je video kako Gordonu dobro ide s njegovim emisijama, a chef mu je dao i nekoliko odličnih saveta – otkrio je medijski izvor, i objasnio kako je došla ideja za ovaj poduhvat. – Jedna od neočekivanih prednosti karantina za Davida je bila prilika da radi ono što najviše voli – da peči kolače. Oživeo je neke od starih recepata svoje majke, a nedavno je dobio hrpu lonaca i tiganja za  rođendan – dodao je izvor. Osim kulinarskih tema, David će u novoj emisiji deliti i svoje druge strasti, kao što su putovanja, sport i moda.

David i njegova supruga Victoria Beckham su više od dvadeset godina u braku, što je retkost u svetu slavnih. Jedna od tajni privatnog uspeha mogla bi se potražiti u poslovnom: njih dvoje su zajedno izgradili carstvo sa brendovima pod zajedničkim prezimenom, ali tako da je svaka bračna strana zadržala sopstveni pečat. Živeli su sa četvoro dece u luksuzu kakav malo ko može da priušti. Odnedavno, međutim, kruže glasine da je njihovo bogatstvo počelo da se topi, pa je zato nekadašnja Posh iz ženskog benda “Spice girls” morala da otpušta radnike u svojoj kompaniji. Modna kuća Victoria Beckham, pišu britanski mediji, prošle godine je zabeležila gubitak od oko 12 miliona funti, iako je brižni suprug priskočio u pomoć sa 25 miliona funti. Ipak, niko ne očekuje da se Victoria lako preda i odustane od dizajniranja luksuzne odeće i aksesoara. Ako David postane nova kulinarska zvezda, ovakav uspeh bi itekako dobro mogao da se iskoristi i vrati “brend Beckham” ponovo u žižu javnosti i tržišta.

 

Autor: Milica Đorđević

Foto: Profimedia

Najnovije