Harper's Bazaar Srbija

“Emily in Paris”: 4. sezona uveliko se zahuktava!

Pazite, donosimo spojlere za 3. sezonu!

Prošle nedelje „Emily in Paris“ nam se vratila sa 3. sezonom, koja prati glavnu junakinju na ključnom raskršću života. Žongliranjem između dva šefa i dva ljubavnika, gledaoci bi mogli ostati u šoku nakon velikog finala, ali budite uvereni da će se francusko-američa ekipa vratiti na Netflix za još utopijskih priča iz Grada svetlosti i high-fashion izgleda.

Da, 4. sezona je izvesna!

3. i 4. sezone snimljene su uzastopno

Četvrta sezona „Emili u Parizu“ zapravo je naručena pre skoro dve godine, kada je obnovljen ugovor i za 3. i za 4. sezonu u januaru 2021. I Netflix i Lily Collins objavili su vesti tada, što se desilo ubrzo nakon premijere 2. sezone.

Prema Variety, dve sezone snimljene su uzastopno u Francuskoj ranije ove godine, što znači da ćemo 4. sezonu gledati možda čak i ranije nego što smo očekivali. Predviđa se krajem decembra 2023.

Glumačka ekipa gotovo da ostaje ista, uključujuć i Alfia

Iako Netflix tek treba da potvrdi ekipu za četvrtu sezonu, većina glavnih likova će ostati, uključujući Lily Collins (Emily), Ashley Park (Mindy), Lucasa Brava (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuela Arnolda (Julien) i Bruna Gouerya (Luc).

Što se tiče Alfia (Lucien Laviscounta), koji je ostavio Emily nakon što je Camille razotkrila šta Emily i Gabriel osećaju jedno prema drugom, Britanac će verovatno i dalje biti deo emisije, te će Emily morati da balansira rad sa njim suzdržavajući svoja osećanja.

4. sezona baviće se komplikovanim odnosima – i ličnim i poslovnim. Emily će i dalje raditi sa Alfiem, Gabrielom i Camille. Ti poslovni odnosi biće ispunjeni emocionalnim sukobima.

Ljubavni trougao Emily-Gabriel-Camille moraće da se pozabavi „tematikom bebe“.

Četvrta sezona ima mnogo toga da pokrije nakon nekoliko zavrzlama u finalu, uključujući Camille-in i Gabrielov raskid pred oltarom, takođe Emilyn i Alfiev raskid i veliko otkrivanje da je Camille trudna. Trudnoća će biti ozbiljna komplikacija da Gabriel i Emily konačno budu zajedno. Međutim, navodi se i da je malo verovatno da ćemo svedočiti Camille-inom porođaju.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

 

Najnovije