Barbiecore postaje večan zahvaljujući Margot Robbie

Glumica ovekovečuje svoje Barbie outfite u knjizi.

Junakinja filma Barbie, Margot Robbie i njen stilista Andrew Mukamal objavljuju knjigu pod nazivom Barbie: The World Tour. Knjiga od 160 stranica duboko će zaroniti u svaki pojedinačni komad koji je Margot nosila na press turneji filma, proučavan od strane same glumice i Mukamala.

Kultni outfiti i odabrani vintidž komadi doneti su dizajnerima kao što su Armani i Donatella Versace, koji su zatim kreirali izglede za Margot i promociju filma, inspirisane Barbi stajlinzima. Međutim, mnogi od ovih stajlinga nisu prikazani u javnosti zbog prekida turneje za novinare, usled SAG-AFTRA štrajka, pa su se Robbie i Mukamal udružili sa poznatim modnim fotografom Craigom McDeanom kako bi snimili glumicu u outfitima onako kako je trebalo da budu viđeni.

Zajedno sa McDeanovim fotografijama, knjiga Barbie: The World Tour sadržaće i „originalne Barbi lutke iz tog perioda, riznicu retkih materijala iz Mattelovih modnih arhiva, kao i dizajnerske skice i polaroide sa isporbavanja, umetnute u evokativni kolaž od strane art direktora Fabiena Barona.“

Margot i stilista Andrew autori su knjige, dok su Olivier Rousteing, Michelle Ochs, Manolo Blahnik i Jeremy Scott omogućili rukom pisane doprinose. Knjiga sadrži i predgovor Edwarda Enninfula, uvodnu reč Margaret Zhang i pogovor rediteljke filma Grete Gerwig.

Barbie: The World Tour biće puštena u prodaju 19 marta. 2024, pod pokroviteljstvom izdavačke kuće Rizzoli, i cena knjige biće oko 5000 dinara.

Foto: promo

Najnovije