Harper's Bazaar Srbija

Biografija princeze Diane ponovo je postala bestseler

Intervju Meghan Markle i princa Harryja sa Oprah Winfrey postao je događaj o kome se najviše govorilo protekle nedelje. Tokom razgovora par je otkrio mnoge detalje u vezi sa životom u palati i ponašanjem članova kraljevske porodice.

Par se takođe nekoliko puta osvrnuo na tragičnu priču o princezi Diani, Harryjevoj majci. Rolling Stone je izjavio da se nakon emitovanja intervjua biografija “Diana – njena istinita priča”, Andrewa Mortona vratila na listu Amazon bestselera. Prvobitno objavljena 1992. godine, knjiga je ponovo ušla u prvih deset najprodavanijih na Amazonu.

Očigledno je to zbog izjave Harryja, koji je na pitanje zašto je toliko zabrinut zbog Meghan, odgovorio da se istorija ponavlja.

 

Mnogi korisnici su nakon intervjua sa Oprah primetili sličnosti između položaja Diane i Meghan. „Princeze“ su se borile protiv strogih pravila Buckinghamske palate i bile u sukobu sa medijima. Diana je govorila i o svom mentalnom zdravlju koje je bilo poljuljano pritiskom kraljevske porodice. Meghan je takođe govorila o sličnom problemu.

 

Biografija „Diana. Njena istinita priča “, iako nikada nije prepoznata kao zvanična, posebno od strane palate, otkriva mnoge trenutke života Lady Di i kako se transformisla od žrtve do žene koja pokušava da kontroliše svoju sudbinu.  

 

foto:thelist.com

Najnovije