Sabrina Carpenter objavila novi spot u kom igra – niko drugi do – Barry Keoghan

Leto postaje sve vrelije.

“Please! Please! Please! Play Espresso!” stajao je natpis na Sabrininom nastupu na Coachelli, ranije ove godine. Malo ko je znao da je taj znak bio lukavi sneak peak za novi pevačicin hit “Please! Please! Please!” sa njenog nedavno najavljenog albuma Short n’ Sweet, koji izlazi 23. avgusta. A još manje je ko znao da će se u spotu pojaviti i mladi holivudski zavodnik, Sabrinin dečko – Barry Keoghan, i dići atmosferu do usijanja.

U spotu, Sabrina Carpenter nosi sve, od Alaïa i Dilara Findikoglu do Alexandre Vauthier couture i custom Coach. “Uvek volim da pojačam modu i priču u svojim spotovima, to je vreme za igru za mene”, dok se grandiozno i—prilično zavodljivo—moli svom nestašnom ljubavniku da je više ne ponižava. ” “Heartbreak is one thing, my ego’s another/I beg you don’t embarrass me, motherfucker,”. Teško je ne zapitati se – o kome bi ova pesma mogla biti?

Sabrina Carpenter

Za one dobro upućene u Sabrina Carpenter univerzum, pevačica biva uhapšena na kraju svog spota za “Espresso”. “Završila sam prošli spot tako što sam uhapšena, pa sam prirodno pomislila da bi bilo zadovoljavajuće započeti spot za ‘Please, please, please’ u zatvoru,” rekla je. “Svideo mi se koncept zaljubljivanja u osuđenika i šokiranja i sramoćenja svaki put kada počini zločin. Bila sam tako srećna što sam dobila Barryja Keoghana u spotu jer je magičan na ekranu.” Pa, sa tim se ne može raspravljati.

Uživajte u spotu:

Foto/Video: Pofimedia, Youtube

Najnovije