9 poznatih ličnosti otkriva svoje najvažnije beauty tajne

Holivudske glam devojke vrlo dobro znaju kako da svoju kožu održavaju besprekornom, a svakodnevicu podalje od stresa i nepotrebnih misli. Naučile su sve ono što treba da rade, zbog čega se ističu u svakom trenutku. Uostalom, nije slučajno što se svi pitaju kako uspevaju da godinama izgledaju tako besprekorno. Otkrivamo njihove tajne!

Jennifer Aniston – Fine bore

Zavodljiva Jennifer Aniston se ističe blistavom kožom, koja je godinama bila jedna od njenih najpoznatijih karakteristika. Da bi je održavala, svake večeri nakon uklanjanja šminke nanese malo vazelina ispod očiju. Na ovaj način fine bore oko očija nestaju.

Olivia Culpo - Akne

Mnogo je žena koje pate od akni, a među njima je i Olivia Culpo. Sledi savete dermatologa Howardsa Murada i konzumira najmanje 4 porcije voća i povrća dnevno. Svež izgled i hidratacija su njena neposredna nagrada jer zna da zdrava koža zavisi od holističkog tretmana, a ne samo od kozmetike. U borbi protiv akni joj je pomoglo i smanjenje unosa mlečnih proizvoda.

Jessica Hart -  Prilagođavanje

Koža ima različite potrebe u zavisnosti od sezone, starosti i vremena. Svako ko to ignoriše i ostane u istoj rutini lepote sigurno neće dobiti maksimalne beneficije. Manekenka Jessica Hart zna da se rutina mora prilagoditi i da je to jedini način za sjajan rezultat.

Cate Blanchett - Stres

Glumica je veliki zagovornik mišljenja da će joj sve što uklanja stres takođe dati blistavu kožu. Iz tog razloga ona polazi od ove tačke i ne želi nepotrebne slobodne radikale u svom telu koji će na kraju dovesti do starenja. Stoga je veliki ljubitelj opuštajuće masaže i uživa u njoj što češće može.

Olivia Palermo - Holistički pristup

Godinama, Olivia Palermo ima sjajnu i blistavu kožu – a njena tajna je holistički pristup. Klonite se sunca, pijte puno vode i birajte kozmetiku koja odgovara vašem tipu kože. Takođe nikada ne zaboravlja da konzumira hranu bogatu antioksidantima, jer to daje dodatni podsticaj njenom telu.

Sofia Vergara - Eksperimentisanje

Sofia Vergara voli da isprobava različite pristupe. Kada čuje za dobar proizvod, uvek želi da ga nanese na svoju kožu, jer je jedna od žena koja voli negu kože i isprobavanje novih proizvoda. Možda zato sa 48 godina izgleda mladoliko i zavodiljivo.

Christie Brinkey - Piling

Jednom je pročitala da muška koža ostaje mlađa zbog svakodnevnog brijanja koje stvara nežni piling lica. Od tada je postala apsolutni ljubitelj pilinga i svaki dan započinje pilingom. Prema Christie Brinkey, to je najvažniji korak za mekoću i svežinu njene kože.

Priyanka Chopra - Rešenje je u frižideru

Nasledivši savete i recepte za lepotu od svojih baka, Priyanka Chopra insistira na odabiru prirodnih proizvoda koji se već nalaze u njenom frižideru. Kada joj je koža dosadna, pravi sjajnu masku od jogurta, ovsenih pahuljica i kurkume. Nakon ostavljanja smese na njenom licu pola sata, ispere je mlakom vodom i rezultat je neverovatan.

Shakira - krema za sunčanje

Prevencija i oprez su uvek dominantni saveznici kad je reč o Shakirinim beauty tajnama. Kako sunčevi zraci mogu prouzrokovati oksidativno oštećenje i posledično dovesti do fotostarenja, važno je svakodnevno koristiti kremu za sunčanje. U stvari, ona bira bebi kreme koje su moćnije i istovremeno bez hemijskih sredstava i veštačkih konzervansa.

foto:glow

Pročitaj još