BAZAAR izbor najboljih beauty proizvoda za mesec april

Tretman za oblikovanje

Ova inovativna ’maska’ za stopala i listove otklanja osećaj napetosti u nogama i garantuje intenzivno hranljivo i okrepljujuće dejstvo u samo jednom koraku. Idealna za upotrebu jednom ili dvaput nedeljno, maska se naročito preporučuje za ublažavanje umora posle napornog dana i kada koža deluje suvo i dehidrirano. Karakteriše je originalan oblik čizme – specijalna dvoslojna tkanina sačinjena od unutrašnjeg sloja natopljenog dragocenim aktivnim serumom, i spoljašnjeg sloja koji, stvarajući efekat saune, pojačava efikasnost tretmana. Osećaj svežine je trenutan, koža je hidrirana i nahranjena, a stopala i listovi meki i glatki.

Collistar Boot-mask oblog maska za umorne noge 2x20ml, 990 dinara

Osunčani sjaj za vase telo

Dočekajte toplije dane uz Glow Away iluminativni kremasti bronzer. On je vodootporan i pružiće instant prirodan sjaj. Ublažiće manje nepravilnosti na koži i učiniti je glatkom. Poseduje laganu formula koja je obogaćena kokosom pa je ujedno i neguje. Po nanošenju stik se upija te se neće razmazati ili preslikati.

Marc JacobsGlow Away bronzer, marcjacobsbeauty.com

 

Nove i još bolje!

Dugotrajna boja i laserska preciznost. U najmanju ruku! Zahvaljujući nepogrešivom sluhu za boje i formule Deborah se odlučila da ažurira svoju ponudu olovaka za oči i ponovo ih lansira.Formulisane sa biljnim voskovima da učine teksturu još kremastijom, dok iscrtavaju dugotrajnu i preciznu liniju.

Deborah Eyeliner 08 olovka za oči, 559 dinara

 

Senzualno tuširanje

Otkrijte užitak senzualnog tuširanja uz novi Prodigieuxuljani gel za tuširanje, sa slasnim mirisom, inspirisanim čuvenim suvim uljem. Formula nežno čisti kožu bez sapuna i isušivanja, pružajući koži osećaj poput svile. Bogato ulje slatkog badema hrani i čuva kožu, a sanjivi miris čini tuširanje iskustvom punim užitka.

Nuxe Prodigieux suvo ulje za tuširanje, 1.070 dinara

 

Maskara novog standarda

Inovativni brendSaie jelansirao vegansku maskaru o kojoj svi pričaju. Međutim, ona nije na bazi vode, kao mnoge omražene prirodne maskare, već na bazi ulja i obećava nadogradivu formulu, gustinu i fleksibilnost trepavica.

Saie 101 maskara, saiehello.com

Foto: Phan Minh Cuong (pixabay.com) 

Najnovije