Harper's Bazaar Srbija

Tajna mladalačke kože Jennifer Lopez

Ovaj J. Lo sjaj lica u pedesetoj godini života, čini se nekako nestvaran, ipak, poznata glumica i pevačica otkirva da je sve vrlo istinito, i da je sva tajna u tome što dovoljno spava.

Kako kaže, volela bi da može da spava 10 sati, ali se uvek trudi da ima najmanje 8 sati sna. Izgleda da “beauty sleep” stvarno radi.

Ipak, nemojte misliti da možete tek tako da legnete u krevet, i ujutru da se probudite podmlađene. To se nikako neće dogoditi ako zaspite noseći šminku.

Prvo i osnovno pravilo, za koje se nadamo da su vas vaše majke odavno naučile, jeste da nikada, ali nikada ne zaspite uz šminku na licu. Znači to je jedno veliko, debelo NE!

Jer umesto da očistite lice, da se umijete i da pustite kožu da diše kako treba, vi ćete, ako joj ostavite šminku, zapušiti sve pore, i onda se ujutru nemojte pitati otkud sad ta bubuljica na sredini čela. Jer za nekoliko godina, ta bubuljica neće biti vaš jedini problem. Tako da eto, upozoreni ste!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) onJan 18, 2019 at 3:31pm PST

Još jedna jako bitna stvar, koju i J. Lo praktikuje, jeste mnogo i mnogo vode. Potrudite se da dnevno unosite što više tečnosti, i da jedete voće i povrće, i nemojte da brinete, koliko god da unesete vode, nikada neće biti previše.

Ono na šta bi još trebalo da se ugledate na poznatu divu, jeste da poput nje, izbegavate cigare i alkohol. Verujemo da će ovo većini biti teško, ali potrudite se, jer ovi poroci vam zaista nisu potrebni.

Tako da, pridržavajte se ovih jednostavnih pravila, pa ćete i vi u pedesetoj godini izgledati poput Jennifer Lopez, ako ne i bolje.

OVDE pronađite najnoviji parfem Jennifer Lopez.

Najnovije