Harper's Bazaar Srbija

Tajne mladalačke kože Charlize Theron

Kad god se Charlize Theron pojavi na crvenom tepihu, ne možemo odvojiti pogled od nje! Pored neverovatnih odevnih kombinacija, koje ističu njenu savršenu figuru, glumica se može pohvaliti i mladalačkim izgledom kože.

Tajne njenog perfektnog izgleda, zapravo i nisu toliko tajnovite, već se sve baziraju na jednostavnoj i svakodnevnoj nezi. Ovo su njena pravila:

1. SPF faktor tokom cele godine

Bez obzira da li je leto ili zima, Charlize uvek na licu ima zaštitni faktor. Upotrebom SPF faktora imaćete zdravu i mladoliku kožu čak i u zrelim godinama.

2. Duboka hidratacija

U slučaju da imate suvu kožu, nažalost, mnogo je veća verovatnoća da vam se pojave bore. Zato bi trebalo da svakodnevno, poput Charlize, hidrirate kožu svog lica.

3. Noćna nega

Ako nemate vremena za jutarnju rutinu, koja bi podrazumevala i negu kože, onda joj se obavezno dodatno posvetite pred spavanje, makar tako Charlize čini.

4. Zdrava hrana i dosta vode

Mi smo ono što jedemo – ova parola se pre svega odnosi na izgled kože. Postarajte se da vam ishrana pre svega bude redovna i uravnotežena, i da pored toga pijete najmanje tri litra vode dnevno.

5. Redovne posete kozmetičara

Charlize još od svoje dvadesete godine ide redovno kod kozmetičara. U slučaju da sebi ne možete priuštiti svakodnevne tretmane, probajte da odete makar jednom nedeljno ili mesečno.

Najnovije