Atletski izvajane ruke poput kraljice Letizie: Njena tajna se krije u samo jednoj vežbi

Royal fitnes u udobnosti sopstvenog doma – zvuči savršeno, a otkrićemo vam i koliko je jednostavno…

Svako pojavljivanje kraljice Letizie u haljinama bez rukava, neizostavno skrene pažnju na njene atletski izvajane ruke. Za figuru dostojnu jedne boginje zaslužne su njena upornost za fizičkom aktivnošću i istrajnost u mediteranskoj dijeti.

Kraljica se dobro kontroliše i kada je konzumacija šećera u pitanju – ovo je i jedno od zlatnih pravila da se izbegne starenje i opuštanje kože ruku koje ova vlakna prouzrukuju.

Poznato je da ova dama praktikuje jogu, zumbu, sobni bicikl, kao i vežbanje u teretani, ali ovog puta skrenućemo vam pažnju na jednu vežbu koju lepa Letizia obožava a oblikuje tricepse, grudi i ramena.  I što je najbolje od svega možete je raditi u komoditetu svog doma, a sve što vam je potrebno je jedan zid.

U pitanju su sklekovi za tricepse koje radite u uspravnom stavu, naslonjeni dlanovima na zid. Postavite dlanove ne zid, tako da budu u ravni sa ramenima. U ovom stavu krećete sa sklekovima, približavajući telo zidu, pri tom vodeći računa da vam je torzo sve vreme ispravljen.  Kraljica ovu vežbu praktijuje svakog drugog dana.

Očigledno je da kraljica Letizia savršeno upravlja i ovim segmentom života jer su svetski mediji počeli da je porede sa kraljicom atletski izvajanih ruku – Madonnom.

Pažljivo Madonna, ceo svet priča o bicepsima španske kraljice!

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije