Harper's Bazaar Srbija

Ukus proleća: Jeste li spremni da probate najsočniji vegeterijanski burger?

Burger u kojem uživate bez griže savesti i posle kog vam se ne spava već imate dodatnu količinu energije za sve stvari koje volite – o da, i te kako je moguće.

Jednostavno volimo burgere – sve one slasne namaze uz koje se služe, a koji im daju dodatno bogat i pikantan ukus, kako miriše i diše zemička dok je stiskamo prstima i hrskanje zelene salate u našim ustima dok počinjemo da žvaćemo prvi zalogaj… Burgeri su nam prvi izbor kad je comfort food u pitanju jer nas podsećaju na detinjstvo i ručkove sa roditeljima, ali i na omiljena okupljanja sa prijateljima, i zato što zadovoljavaju sve naše potrebe za hranljivim obrokom u kojem istinski uživamo. I zato, ako ne želite da ih se odreknete tokom proleća i leta, jer burgeri i ulaženje u omiljeni kupaći kostim nikako ne idu zajedno, McDonald’s je kreirao savršeno rešenje – veggie burger.

Veggie burger se sastoji od sočnog kroketa od spanaća i sira, koji je obogaćen ukusnom zelenom salatom, svežim paradajzom, sendvič sosom i serviran je u zemički sa susamom! Ako ste vegeterijanac, a obožavate Mek, sada, uz najlepši McDonald’s pomfrit na svetu, imate još tri savršene opcije: veggie burger, veggie wrap i veggie trougliće.

Sočni i slasni veggie burger, veggie wrap i veggie krompirići zadovoljiće našu potrebu za šarenolikim menijem, a osim sitosti, pružiće nam onaj preko potreban osećaj u toku dana – apsolutno zadovoljstvo, jer mi volimo i da uživamo u hrani, a ne samo da razmišljamo o njenoj nutritivnoj vrednosti i kalorijama.

– Naša želja je da uvek pružimo najbolju hranu za sve naše goste i zato smo odlučili da uvedemo novu ponudu Veggie proizvoda i zadovoljimo rastuću potrebu za vegetarijanskim jelovnikom. Za nas, obogatiti meni ne znači samo dodavanje novih jela, već i prilagođavanje našeg menija kako bi odgovarao željama i potrebama naših gostiju. Verujemo da će vas ukus i tekstura Veggie proizvioda oduševiti i da ćete ih rado konzumirati.  Nastavićemo i dalje da uvodimo nove proizvode u naše menije, izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s Srbija.

Tekst: Promo

Fotografije: Promo 

Najnovije