Nedeljni astro od 12. do 18. decembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

OVAN

U poslednje vreme možete se osećati kao da ma koliko se trudili, ne uspevate da iz sebe i svojih potencijala izvučete maksimum. Osećaj konstantne borbe vam ne dozvoljava da se opustite, a to je upravo ono što vam je potrebno. Ova nedelja vam pruža mogućnost da se ponovo povežete sa starim prijateljima i poznanicima, a pojedini pripadnici ovog znaka imaće priliku da obnove neka stara znanja.

BIK

Razmislite ove nedelje koliko vas je ova godina promenila i koliko ste izazova savladali i strahova pobedili. Vaše vrednosti su se promenile, ali i vaš pogled na život. Pokušajte da sebi odate priznanje, potapšite sebe po ramenu i spremite se da se upustite u nove poslovne poduhvate koji su već na pomolu. Vaše ambicije i apetiti postaju veći, a pravo je vreme da razmotrite i učenje nekih novih veština.

BLIZANCI

Ove nedelje se možete susresti sa poteškoćama u komunikaciji, naročito kada je partner u pitanju. Ukoliko želite da vaš odnos postane stabilniji moraćete da se otvorite i razgovarate o temama od kojih ste do sada uporno bežali. Podršku, pažnju i ljubav imate, još je samo potrebno da prevaziđete strah koji vas u tome koči. Usporite svoj tempo i ne gubite živce oko malih stvari, jer sve vam dolazi u pravo vreme.

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Foto: Unsplash

Najnovije