Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni astro od 16. do 22. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

OVAN

Ove nedelje možete se naći u sukobu sa prijateljem ili čak više dragih ljudi, a razlog tog sukoba mogu biti finansije i preraspodela istih. Možda bi bilo najbolje izbeći ulazak u borbu za koju znate da su šanse za isterivanje pravde male. Budite dovoljno mudri da se povučete kada je to potrebno i dozvolite nekom drugom da preuzme vođstvo.

BIK

Ove nedelje postoji mogućnost ulaska u konflikt sa ljudima sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu. Za pojedine predstavnike ovog znaka to će biti partner, za druge osoba od autoriteta, a za treće  porodica. Ovaj sukob bi mogao da osvetli neke kritične tačke i ovo se ujedno može potencijalno pokazati i kao odlična prilika da taj odnos i učvrstite. Budite sigurni da jasno i sa poštovanjem iznosite svoju perspektivu.

BLIZANCI

Ovo je izuzetno povoljna nedelja za istraživanje, sticanje novih znanja i stvaranje novih veza. Vaš život biće pun neočekivanih obrta, ali baš zato iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže. Ovo je odličan period za produbljivanje odnosa za partnerom, kao i za pravljenje zajedničkih planova. Oslobodite se krutih stavova koji vam ničemu ne služe, pa umesto da govorite šta sve ne možete da postignete potrudite se da malo više osluškujte svoje snove.

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels 

Najnovije