Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni astro od 2. do 8. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

OVAN

Obratite pažnju ove nedelje na svoj odnos sa osobama od autoriteta, posebno ako su u pitanju državni organi. Izbegnite ulazak u bilo kakav sukob, izbegavajte provokacije i ostanite staloženi, jer u suprotnom možete sebi od bezazlene situacije napraviti ozbiljan problem. Na polju finansija je moguće iznenađenje, a kako će se stvari dalje odvijati zavisiće isključivo od toga kako ćete se vi postaviti. Ne preterujte ni u slavlju ni u kritikama.

BIK

Ova nedelja predstavlja povoljan momenat da se pozabavite pravljenjem novog finansijskog plana. Iznenađenje su vrlo moguća i zato ostanite pribrani. Ne reagujte odmah na sve što vam je rečeno, već zastanite bar na trenutak i razmislite šta tačno želite da postignete. Moguće je da se u pozadini dešava nešto čega niste u potpunosti svesni i što zahteva vašu pažnju. Izbegavajte mesta koja vam deluju i najmanje opasno, jer rizik trenutno nije opravdan.

BLIZANCI

Ovih dana vam može delovati kao da nemate pred sobom sve neophodne informacije i ovo vas može lako učiniti nervoznim. Neko od bližnjih ili kolega će pokrenuti pitanje deljenja odgovornosti i ovo vas izuzetno lako može odvesti u vrlo ozbiljan sukob ako ne budete pažljivi. Šta god da je u pitanju, očekujte otežavajuće okolnosti. Pokušajte da uopšte ne ulazite u rasprave jer ovde neće biti pobednika, možete samo da izgubite vreme i živce.

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Foto: Unsplash

Najnovije