Nedeljni astro od 21. do 27. novembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

OVAN

Neke stavove ste revidirali, neka mišljenja ste promenili, a moglo bi se reći i da više niste u zabludi i da mnogo čemu sada pristupate krajnje kritički i obazrivo. Ipak, ukoliko budete išli iz jedne u drugu krajnost nećete sebi doneti mnogo dobrog, pa je vreme da zaista poradite na načinu na koji komunicirate sa drugim ljudima. Iskoristite predstojeću nedelju da bolje razumete svoje potrebe i želje. Povoljan je period za sticanje novih znanja.

BIK

U toku predstojeće nedelje bićete okruženi ljudima i naći ćete se u centru zbivanja. Informacije do vas dolaze u delovima, ali je potrebno da se izmestite i napravite jedan korak u nazad kako biste sagledali celu sliku. Ne žurite sa donošenjem zaključaka, jer se vrlo brzo možete opeći. Stvari se menjaju izuzetnom brzinom, pa ono što je juče bilo zagarantovano danas postaje nebitno. Ne sudite drugima zbog donošenja loših životnih odluka, već im se nađite kao podrška.

BLIZANCI

Fokus ove nedelje biće na odnosima, pa će mnogi pripadnici ovog znaka ozbiljno razmišljati o zajedničkoj budućnosti koju mogu ostvariti sa partnerom. Budite sigurni da se nalazite na istoj talasnoj dužini pre nego što bilo šta predložite, ali i da sa svojim idejama niste prenaglili. Ove nedelje ćete uspeti da napravite kompromise koji će zadovoljiti sve, zato ne odustajte kada prvi put dobijete negativan odgovor jer sve možete ispregovarati.

Astro prognozu za ovu nedelju, možete čitati u našoj redovnoj rubrici na ovom linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels

Najnovije