Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni astro od 26. decembra do 1. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

OVAN

Vreme praznika će mnoge Ovnove navesti na razmišljanje o najbitnijim životnim ciljevima u narednom periodu. Ovo će se odnositi na osobe od autoriteta, bilo na poslu ili u okviru porodice, ali i na partnera. Ponovo ćete stupiti u kontakt sa nekim ljudima koje odavno niste videli i konačno će vam se ukazati dobra prilika da porazgovarate o nekim stvarima koje su vas odavno zanimale. Iako možda niste sigurni kako tačno dalje da nastavite, volje i odlučnosti vam neće nedostajati.

BIK

Mnogi Bikovi će ovu nedelju provesti praveći plan kako da iz svog života eliminišu neke uticaje koji ih sputavaju, posebno kada su u pitanju učenje i određeni životni stavovi. Akcenat će biti na slobodi i nezavisnosti, što će vas navesti da razmislite o promeni životnog stila. Razmislite koja su to životna polja i veštine koje želite da unapredite i povežite se sa ljudima koji u tome mogu da vas podrže. Početak nove godine će označiti i početak perioda prosperiteta u ljubavi sa partnerom.

BLIZANCI

Praznično raspoloženje će mnoge Blizance navesti da ovih dana razmišljaju u prošlosti i stvarima koje su uradili tokom godine koja se bliži kraju. Uz mnogo prijatelja i poznanika koji žele da stupe u kontakt sa vama imaćete više zgodnih prilika da postavite pitanja i zagrebete ispod površine nekih stvari koje vas zanimaju. Vaš pragmatizam neće ostaviti mnogo mesta za kompromis i svima će odmah biti jasno da su granice koje ste postavili nepremostive.

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Foto: Unsplash

Najnovije