Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni astro od 6. do 12. februara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Ovan

Vaša intuicija dobro funkcioniše ove nedelje – ne morate da nagađate o promenama koje se dešavaju u vašoj firmi. Verovatno imate neke dobre kontakte na visokim položajima i ovo bi moglo da bude povoljno za vas. Nova prilika mogla bi da vam se otvori za poziciju koju ste već neko vreme priželjkivali. Sada možete dobiti dobru preporuku.

Bik

Ove nedelje naći ćete se pred nekim velikim testom. Ili možda polažete ispit da biste stekli određenu profesionalnu licencu. Potražite neke nove tehnike učenja. Nosite žutu boju, za koju se kaže da podstiče bolje pamćenje. Ili stavite figuricu slona na svoj sto. Slonovi nikada ne zaboravljaju.

Blizanci

Ko-kreirate sa Univerzumom, pa kada zaželite nešto, otvaraju se mogućnosti. Blizanci, želje koje ste imali poslednjih nekoliko nedelja sada bi mogle da kulminiraju. Ovo bi vam moglo doneti resurse koji su vam potrebni da uložite u nekretninu ili drugu imovinu. Ove nedelje ste manifestujući mađioničar.

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop.

Foto: Pexels

Najnovije