Vikend horoskop od 28. do 30. januara

OVAN:

Ovog petka lako možete promeniti svoje mišljenje u vezi sa nekim ili nečim. Ono što je najbitnije je da ostanete otvoreni za novine i dešavanja u svom životu, ali i da dozvolite spontanosti da vas vodi ovog vikenda. Jedno putovanje može pozitivno uticati na vas, zato ne razmišljate preterano, već dozvolite sebi zabavu i provod. Pojedini pripadnici ovog znaka imaju mogućnost da se podsete nekih znanja i veština koja su nekada stavili u drugi plan, ili su ih potpuno zapostavili silom prilika.

BIK:

Moguće je da ovog petka nećete biti motivisani za preteranu akciju ili ćete biti previše mrzovoljni da se u istu upustite, pogotovo ako ne budete sebi dali dovoljno valjan razlog. Iznenadni pozivi mogu promeniti vaše planove za ovaj vikend, zato prikupite poslednje atome svoje snage i volje i završite sve ono što je u liniji vaših prioriteta. Nedelja vam donosi više optimizma i želje za delanjem, a imaćete i priliku da popravite neke odnose koji su bili u poslednje vreme nategnuti.

BLIZANCI:

Znak pitanja stoji iznad mnogih odnosa koje bi trebalo razrešiti, a petak vam donosi upravo takvu energiju koju možete upotrebiti za rešavanje konfliktnih i nestabilnih odnosa. Polovično rešenje neće zadovoljiti ni jednu stranu, dok čekanje može produbiti već postojeći jaz. Iskoristite nalet pozivitne energije da ovu nedelju pretvorite u svoju oazu mira i opuštanja, pre nego što uplovite u novu radnu sedmicu.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

RAK:

Neko od kolega ili saradnika pronalazi način za rešavanje gorućeg problema, što vas može dodatno zbližiti i učiniti vašu poslovnu sferu života prijatnijom. Ne dozvolite da vam vikend prođe u priči o poslu, već odvojite dovoljno vremena za partnera i za vaše zajedničke planove. Iskoristite šanse koje vam se nude ove nedelje, a sve akcije odložite za sledeću radnu nedelju. Vreme je za mir i harmoniju.

LAV:

Iznenadne promene na poslu vam se neće dopasti ovog petka, ali iz svake naizgled negativne situacije možete napraviti novu povoljnost za sebe i svoju poziciju. Ljubav, zabava i rešavanje nesporazuma sa partnerom je ono što će obeležiti vaš vikend. Repove koje vučete za sobom možete trajno i bezbolno prevazići ako rešite da pružite inicijativu na tom polju. Počnite tako što ćete spustiti ton i meriti reči koje upućujete partneru.

DEVICA:

Nešto ćete morati da žrtvujete da biste dobili ono što želite. Odricanje je pokazatelj koliko vam je do pronalaženje rešenja stalo, pa neka vam to ujedno i bude najbolji kompas kada niste sigurni kako da u datoj situaciji odreagujete. Iskoristite vikend tako što ćete uzeti neko vreme i zadovoljiti svoje potrebe. Bar na dva dana zaboravite obaveze, jer verovali ili ne, nebo se neće srušiti ako sebe stavite na prvo mesto bar jednom.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Koliko god želeli da se ovog petka opustite postoje neki mehanizmi koji vas vraćaju u stanje grča i nemira. Imate mogućnost da sa nekim stvarima ovog vikenda raskrstite i da se odvojite emotivno od prošlosti koja vas sputava da napravite iskorak napred. Ove nedelje se okružite ljudima koji vas podržavaju i koji neće sputavati vaš proces unutrašnje transformacije. Imate mnogo razloga za slavlje.

ŠKORPIJA:

Igranje detektivske uloge vam uvek pristaje i moglo bi se reći da informacije uvek pronađu način da dopru do vas. Ovog vikenda možete upravo dobiti ono za čime ste se našli u potrazi. Podržana su sva putovanja i finansijske odluke koje niste doneli iz čiste želje, već na osnovu pažljivo prikupljenih informacija. Organizujte bolje svoje obaveze, planove i potrebe za narednu nedelju.

STRELAC:

Uskladite svoje akcije sa željama ovog vikenda. Nije potrebno da zalazite u apsolutno svaku poru problema, ali je neophodna doslednost i ispratiti plan do kraja. Dobre vesti po pitanju finansija bi mogle stići ove nedelje. Nepotrebna kupovina i trošenje novca može se negativno odraziti na vaš budžet i planove u bliskoj budućnosti, te je najbolje da sebi ograničite sredstva pre nego što izađete iz kuće.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Informacije koje su vam potrebe pronalaze do vas put, dok će vam neke doći kao apsolutno iznenađenje. Ne uzimajte zdravo za gotovo tuđe reči ovog vikenda, jer bi vas nečiji postupci mogli neprijatno iznenaditi. Potreba za odmorom i izolacijom od društvenih tokova može biti pravi potez ove subote, ali već u nedelju energija se menja i vi postajete centar tuđe pažnje.

VODOLIJA:

Dosta je obaveza ispred vas koje bi trebalo obaviti, dok vi razmišljate o odlaganju ili preskakanju istih. Ovog vikenda se vodite parolom “što ne moram danas, ostavljam za sutra” što i nije tako loša zamisao, jer sve što ovog vikenda budete radili usiljeno može se negativno odraziti na vaše raspoloženje, ali i na vaše zdravlje. Budite sebi prioritet ovog vikenda, a produktivnost odložite za seldeću sedmicu.

RIBE:

Vaš racio ovog vikenda odlazi na putovanje ostavljajući vas sa maštom i snovima koji prete da preuzmu glavnu ulogu. Poslušajte savete vama dragih osoba i pokušajte da posmatrate svoje ideje iz drugog lica. Provedite vikend sa prijateljima i u društvu ljudi pored kojih se osećate srećno i ispunjeno. Možda neće sve biti kako ste planirali, ali to je sada najmanje važno. Onda kada dopustite svojoj spontanosti da vodi, nove mogućnosti se pred vama otvaraju.

Foto: Unsplash

Autor horoskopa: Godrana Antić

Najnovije