Nedeljni horoskop za period od 09.do 15. avgusta

Najznačajniji astro aspekt koji se događa ove nedelje jeste ulazak mladog Meseca u znak Lava, kao simbol novih, odavažnih početaka, ali i iznenadnih događaja koje kreira Uran u kvadartu sa mladim Mesecom.

OVAN

Pozitivni ishodi vas očekuju ove nedelje na ljubavnom, ali i na poslovnom planu. Na vama je samo da se fokusirate na ono što vam donosi radost i sreću. Uspostavljanje emotivnog balansa je i te kako moguće, na vama je samo da budete taktični kada su reči i vreme u pitanju. Ljubav nije takmičenje u kom je jedna strana pobednik. Energičnost vam dozvoljava da „zagrizete“ više nego inače, i tako završite poslove pre zadatih rokova. Privlačite ljude svojom harizmom, koju lako možete iskoristiti za  dobijanje onoga što već dugo želite.

BIK

Osećaj nerazumevanja koji dolazi od vaših bližnjih može vas odvesti put prošlosti i nostalgije. To ne mora biti ništa loše po vas, naprotiv. Setite se šta je to što je umelo da ulepša vaš dan, i gde leži vaša pokretačka energija. Kritike drugih ljudi ne shvatajte lično, često su to njihovi strahovi i nezadovoljstva koje projektuju na druge. Ispoljite svoje talente i kreativnost na nešto konstruktivno, tako da dobijete nešto lepo, a ujedno i korisno.

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati svakog dana u našoj redovnoj astro rubrici na  linku, tu vas čekaju i nedeljni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

 

Pročitajte još

Pročitaj još