Dobro došli nazad u Porto Montenegro!

Specijalne ponude hotela Regent i PMYC bazena za goste regiona, novootvoreni klub Latitude42, brojni restorani i šopovi, bioskop na otvorenom, samo su neki od razloga zbog čega ovog avgusta i septembra treba da odaberete Porto Montenegro kao vašu omiljenu destianciju na crnogorskom primorju.

HOTEL REGENT – LUKSUZ U POLA CENE

Hotel Regent Porto Montenegro je pripremio primamljivu ponudu za sve državljane i rezidente ex-Yu regije i Albanije – “Luksuz na vašem pragu” je naziv ponude koja podrazumeva 50% popusta na redovne objavljene cene smeštajnih kapaciteta za leto 2020. 

 

Hotel primenjuje unapređene mere održavanja i higijene iz programa “Clean Promise” (garancija čistoće) IHG-a, svetske hotelijerske grupacije kojoj pripada i programa “Safe Haven” (sigurna luka) koji se realizuje u celom nautičkom naselju. 

PLIVAJ I UŽIVAJ!

Posebna ponuda PMYC bazena – dve ležaljke po ceni jedne – ovog avgusta i septembra posebno je atraktivna ljubiteljima plivanja i osvežavajućih koktela. Zaštitni znak Porto Montenegro Jahting Kluba je čuveni 64m dug infinity bazen, sa fantastičnim pogledom na marinu i akvatorijum Bokokotorskog zaliva.

BIOSKOP NA PLAŽI!

 

PMYC plaža nakon zalaska sunca dobija obrise bioskopa na otvorenom – filmske projekcije zakazane su za svaki utorak, i za njih se uvek traži „ležaljka i porcija kokica više“.

PMYC bazen

10:00h – 19:00h

EMAIL: pmyc@portomontenegro.com

+382 32 660 970

LATITUDE 42

LATITUDE 42 ultra-lounge i klub donosi novu dimenziju zabave u nautičkom naselju Porto Montenegro. Kreiran je kao elegantan i sofisticirani lounge gde se pleše i nazdravlja uz zalazak sunca. Ovo mesto je ekstenzija zabave nakon bazena, ili večere u nautičkom naselju, i idealno je za tematske zabave uz DJ-a.  Uz pažljivo biranu selekciju pića, iskusni barmeni kreirali su i zaštitne koktele Latitute 42– 18 South koktel za dame i 42North koktel za gospodu, koje simbolizuju presek geografske širine i dužine lokacije Porto Montenegra.

Latitude 42

19:00h – 00:00h

Email: latitude42@portomontenegro.com

+382 32 660 970

PMYC i Latitude 42 poštuje i implementira sve odluke NKT-a i svetske zdrastvene organizacije, kada je u pitanju prevencija i zaštite tokom globalne pandemije COVID19. 

Najnovije