Portonovi: Uzbudljiva letnja sezona u srcu Bokokotorskog zaliva

“Samo ravnodušnima prema prirodi more je monotono”, beležio je Žil Vern, najpozvaniji da o moru beleži. I zaista se čini da je šum samo jednog morskog talasa dovoljan da odvuče svakodnevne probleme daleko na pučinu, dok bi se uz obalu usidrile sreća i dobro raspoloženje. Približavanjem letnje sezone sazrevaju i odluke uz koju obalu proživeti ove emocije, a Jadransko more i Boka Kotorska uvek su nepogrešiv izbor – bilo zbog blizine i jednostavnosti ili neverovatnih prirodnih lepota i niza aktivnosti i događaja u zalivu. Bez obzira na to da li želite da imate dom na obali Mediterana ili da iskusite čari luksuznog života na Jadranu, boraveći nekoliko dana u nekom od apartmana ili vila, turistički kompleks Portonovi nudi sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo življenja pored mora.  

Tokom čitave godine, posetioci iz celog sveta uživaju u jedinstvenoj kombinaciji luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna, kao i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva. Uz to, raznovrsni kulturno-umetnički događaji tokom godine upotpunjuju ugođaj i jedinstveno iskustvo života u Portonovom. 

“Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih dešavanja pored mora će ovog leta uživati u Portonovom”, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments, u čijem vlasništvu je Portonovi rizort.   

A kako se leto svakim danom čuje sve jače, u Portonovom je uveliko u toku planiranje i organizacija dešavanja za posetioce. Od koncerata i izložbi, preko modnih revija, do karnevala, rezidenti i gosti imaće i više nego dinamičnu kulturno-umetničku ponudu, u kojoj će moći da uživaju u mesecima koji slede.  

Međutim, i ljubitelje sporta i morskih aktivnosti čeka podjednako uzbudljiva letnja sezona. Jedna od prvih novosti u predstojećem programu je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club. Jedriličari će moći da uživaju u nizu događaja i aktivnosti, dok će članovi kluba na raspolaganju imati posebne pogodnosti. Osim događaja otvaranja, Portonovi Yacht Club ovog leta organizuje dve regate, popularnu EST105 internacionalnu regatu  Bari – Herceg Novi, kao i već dobro poznatu III Portonovi regatu Bokeška ostrva,  od 10. do 12. juna. 

“Portonovi Yacht Club će omogućiti onima koji se još nisu oprobali u jedrenju, a to bi želeli, da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim jedriličarima”, rekao je Rashad Aliyev i dodao da se Portonovi trudi da ponudi pregršt razloga zbog koji bi ljudi želeli da ga posete i u njemu se  zadrže određeni period.  

Na kraju, u skladu sa najrazličitijim afinitetima svojih posetilaca i rezidenata, Portonovi tokom predstojećih meseci priprema i događaje poput drugog po redu Portonovi Wine Night-a, zatim festivala muzike i plesa Mediterranean Sounds, Internacionalnog Karnevala i mnogih drugih. Svi događaji će blagovremeno biti najavljeni na zvaničnim Portonovi profilima na društvenim mrežama.  

Za više informacija o događajima, kontaktirajte events@portonovi.com. Za posebne ponude i rezervacije smeštaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili pozovite +382 31 353 600. 

PROMO

Najnovije