Harper's Bazaar Srbija

Rajsko mesto za savršen beg od hladnoće: Otkrivamo vam Constance Hotele

Hotelski smeštaj na Mauricijusu i Maldivima koji će ispuniti sva vaša očekivanja!

Tirkizno more, beli fini pesak, koralni grebeni, čarobna vegetacija, bogat podvodni svet, fenomenalna klima, hrana, divljina ali i luksuz u najboljim rizortima na svetu. Sve to možete pronaći na čarobnim ostrvima, dijamantima Indijskog okeana – Mauricijusu i Maldivima u okviru prelepog smeštaja Constance Hotels & Resorts lanaca.

Savršen miks indijske, afričke i evropske kulture, ova ostrva mešavina su egzotičnih šuma i uređenih plaža, suve i vlažne klime, urbane atmosfere u gradovima do živopisnih sela u unutrašnjosti ostrva, koja kao da su zarobljena u prošlosti. Do pre nekoliko decenija smatrani su izolovanom, ekskluzivnom destinacijom samo za odabrane. Danas više nije tako – na Mauricijus ili Mladive idu oni koji žele više od odmora.

Možete šetati šumom sa divljom vegetacijom, ali i posetiti jednu od najlepših i najstarijih botaničkih bašti na svetu (Pamplemus, gde se nalazi botanička bašta iz 1770 godine, površine od oko 25 hektara). Ići na safari (vozeći kvad) ili u šetnju sa lavovima. Roniti i uživati u podvodnom svetu, gledati delfine i izranjanje kitova. Ovo je idealna destinacija za one koji vole golf, ali i ronjenje, kajt surfing, surfing, jedrenje.

Potpuni ugođaj ovih nestvarnih ostrva doživećete ako odsednete u vilama Constance Rizorta, dok će se za kraljevski tretman pobrinuti ljubazno osoblje hotela. Upoznajte ih.

Constance Belle Mare Plage 

Plaža Belle Mare, kako joj samo ime kaže (Najlepše more), predstavlja jednu od najlepših plaža na istočnoj obali Mauricijusa. Duga je oko 10 kilometara i na njoj bukvalno možete pronaći deo raja samo za sebe, Constance Belle Mare Plage Predsedničku vilu (Presidential Villa).

Resort nudi i 104 prestižnih soba, 149 junior apartmana, 5 deluxe jedinica, ali i 18 vila. Svaka soba ima svoje kupatilo sa tušem, kadom, šoljom i duplim umivaonicima. Sve sobe su opremljene satelitskom TV i ozvučenjem, tu su i DVD/PlayStation setovi. Podrazumevani internet, ali i minibarovi, oprema za pripremu čaja i kafe. 

Posetioci mogu uživati u raznim pogodnostima od relaksiranja u luksuznom spa centru i opuštanja na bazenima, do ronjenja, tenisa, golfa i drugih aktivnosti.

Constance Moofushi

Odmaralište se nalazi na South Ari Atoll na Maldivima i naširoko se smatra jednim od najboljih mesta za ronjenje i druge podvodne aktivnosti u svetu. Nalazi se na samo 25 minuta od Male International aerodroma i to ga čini još atraktivnijim za posetu.

Želite da iskusite kako izgleda kupati se pod vedrim nebom u luksuznoj kadi na otvorenom dok vam se čini da plutate iznad lagune? Hoćete da se relaksirate uveče na privatnoj terasi dok gledate u okean koji oduzima dah? Rizort Constance Moofushi nudi 24 predivnih vila pokraj plaže, 39 vila na samoj vodi, 17 vila na pesku i 20 senior vile na vodi. Zadivljujuće!

Ukoliko sebi postavljate ciljeve u 2024. godini, neka jedan od dostižnih bude uživanje na rajskim plažama Maldiva ili Mauricijusa.

Promo

Najnovije