Harper's Bazaar Srbija

Ovako se Francuskinje provode: Pronađite inspiraciju kod žena koje znaju kako da se zabavljaju

Zvanično je i to doba godine! Sa lepim, sunčanim vremenom pred nama, napokon je došao trenutak da se prepustimo čarima letnjeg uživanja. A šta može predstavljati veće uživanje, ako ne mini rooftop zabava u krugu prijatelja i porodice, jer kako i sami znamo, ništa ne može nadmašiti sunčano popodne provedeno sa osmehom i u društvu vaših najbližih. Neka ovo bude idealna prilika da impresionirate goste i neka svaki detalj bude savršeno isplaniran, a mi smo tu da vam, kao i uvek, pomognemo da vašu zabavu upotpuni savršena #MeraDobrogUkusa.

#MeraDoborgUkusa sinonim je za francuski lifestyle, pa vas neće začuditi što je naš izbor za piće sezone pao upravo na Kronenbourg 1664 Blanc. Savršeno osveženje, ovo pšenično pivo francuskog porekla krasi blago citrusna nota koja mu daje izbalansiran ukus i donosi o-la-la francuski šarm u vašu svakodnevnicu. Odlično se uklapa uz male zalogaje. Neka suptilna i nesvakidašnja aroma probudi hedonistu u vama!

Kada je reč o priređivanju zabave, detalji su ti koji mogu da dodaju razigrani element i stvore nezaboravna sećanja. Rezultat dugogodišnjeg usavršavanja, Kronenbourg 1664 Blanc prepoznatljiva boca u jedinstveno plavoj boji predstavlja oličenje bezvremene francuske elegancije. Staklena ambalaža savršeno čuva svežinu precizno biranih sastojaka koji čine ovo piće epitomom izvanrednog kvaliteta. Dovoljno je da skinete čep i prepustite se ukusima koji se bez napora mešaju i stvaraju nezaboravan osećaj leta u boci!

Neka rooftop zabave budu vaš idealan beg od stvarnosti. Okupite omiljeno društvo i pustite da vas inspirišu čarobni zalasci sunca iznad horizonta grada koji će učiniti mehuriće u vašim rukama još primamljivijim. Uz Kronenbourg 1664 Blanc na jednostavan način dodajte dašak stila vašem druženju i pružite zadovoljstvo svim čulima. Ako nas pitate, to se zove #MeraDobrogUkusa.

Tekst: Promo
Fotografije: Promo – Vladimir Ilić  i Instagram 1664blanc_srbija

Najnovije