Izaberite svoju decembarsku naslovnicu magazina Harper’s BAZAAR

Da li ste znali da je niz studija pokazalo da neuroni u delu mozga koji je povezan sa osećajem zadovoljstva počinju da se aktiviraju kada osoba odluči da nekome priredi iznenađenje u vidu poklona? Čak i ako niste jedno je sigurno: nema boljeg perioda u godini za lepe stvari i još lepše poklone od decembra!

Zato smo rešili da u ovom broju napravimo specijal – Gift Guide – kao inspiraciju svima koji se spremaju da obraduju drage osobe ili, što da ne, i sami sebe. Poklon ne mora da bude pretenciozan, važno je da fituje osobi kojoj je namenjen. I da je od srca – i za srce. Inspirišite se, razmislite dobro šta vas usrećuje i počnite da delate.

KATARINA GLAVNIK
nosi kaput, rolku i rukavice, sve BOSS
fotografije ALEKSANDRA MARTINOVIĆ
stajling MARKO MRKAJA
frizura SRĐAN KOLAREVIĆ
šminka MILICA ĐORĐEVIĆ

Ekipu magazina Harper’s BAZAAR Srbija ovog meseca je inspirisala i obradovala kolekcija venčanica Nine Rajak, a fotografisana na jezeru Tuz Gölü, kao i razgovori sa modelom Mijo Mihaljčić, kustoskinjom Natalijom Paunić, koja nas je vodila kroz najbolje evropske izložbe savremene umetnosti u 2023, intervju sa Elizabetom Franchi, Marinom Abramović…

Nina Rajak
Mijo Mihaljčić, CARVEN SS24, PARI

Odaberite jednu od dve naslovnice ovog decembarskog broja. Prvi cover story je Antonina Petković, koja nam je dočarala svu lepotu koju nosi brand Chanel, a na drugoj je multitalentovani umetnik Nucci, sa kojim smo diskutovali o muzici, modi i predrasudama.

ANTONINA PETKOVIĆ
nosi ogrlicu CHANEL.
Beauty BAZAAR:
Chanel Stylo Yeux Waterproof u boji Bois Noir i Les Symboles Illuminating puder u boji Warm Gold
fotografije EMILIJA STANIŠIĆ
stajling MARKO MRKAJA
frizura MAJA STANIŠIĆ
šminka MARIJA STOŠIĆ
NUCCI
nosi rolku HUGO,
pantalone VERSACE JEANS COUTURE,
čizme DIESEL
fotografije EMILIJA STANIŠIĆ
stajling MARKO MRKAJA
grooming ANASTASIJA POZNANOVIĆ

Happy holidays! Harper’s Bazaar tim

Najnovije