Harper's Bazaar Srbija

Leighton Meester ponovo oživela svoju kultnu ulogu Blair Waldorf  

Blair Waldorf is back, baby!

Izgleda da je ultimativna dobra devojka postala malo nestašna. Kraljica Gornjeg Ist Sajda, lično Leighton Meester, daje šarmantan naklon svojim korenima iz serije Gossip Girl, predstavljajući novu saradnju između brendova St. John i Edie Parker, koja će biti puštena u prodaju 20. aprila. Leighton pozira sa dve limited edition Tweed Burn torbe, koje predstavljaju miks dve klasične Edie Parker torbe – klač tašne i torbe preko ramena – izrađene od tvida iz St. John arhive.

Burn Bag je predstavljena prošle godine i karakteriše je džep za upaljač koji se može uvući na jednoj strani, što je korisno za sve koji se identifikuju sa motoom brenda “fashion meets flower”. Leighton kanališe svoj kultni lik Blair Waldorf u kampanji, koja je prikazuje u karakterističnom tvidu St. Johna: u jednom trenutku nosi super-seksi gornji deo sa suknjom A-kroja i koordinisanu jaknu, a u drugom šortseve sa kratkom jaknom i perlama oko vrata. Ostali nagoveštaji njenog visokog društvenog statusa uključuju strogu frizuru i satenske cipele.

Najnovija modna promocija glumice stiže nakon što je predstavljala kampanju za online prodavnicu FarFetch 2022. godine. Njen partnerstvo sa St. Johnom dolazi neposredno nakon što je izabrala elegantnu smeđu haljinu ovog brenda kako bi pratila svog supruga, Adama Brodya, na ovogodišnjoj dodeli nagrada Screen Actors Guild Awards.

Foto: CHRISTIAN SORIA, COURTESY OF ST. JOHN AND EDIE PARKER

Najnovije