Modna fotografija

Michaela Elkins: Heroina novog doba

Michaela Elkins, heroina je novog doba i uzor mnogim mladim ženama širom sveta.

Maryam Zolghadr: Umetnost lepote

Maryam je snažna, pametna i nezavisna mlada žena poreklom iz Irana koja je uspela da ostvari karijeru u SAD.

Antonina Petković: Prolećni triplet

Antonina Petković, koja je pre dve godine zamenila vrevu sa njujorških ulica mirnijim Beogradom, više od deceniju uživa status najpriznatijeg srpskog modela i manekenke.

Sheila Shah: Stav kao imperativ

,,Neophodno je da koristimo naš glas i platformu ne samo kako bismo bili promena, već i kako bismo zahtevali promenu koju želimo da vidimo u svetu.“

Madusha Mayadunne: Moda na obali

Pored egzotičnog porekla ono što izdvaja Madusha-u Mayadunne, zvezdu našeg majskog digitalnog cover-a jeste osvojena prestižna mis titula na izboru mis Šri Lanke.

La vie en rose

Podsećamo vas na kultne roze haljine iz istorije filma i pop kulture.

Sofia Reising: Peta brzina

Motivacija za autentičnu modnu priču koja je pred vama pronađite u napoznatijim svetskim akcionim filmovima. I dok nas fotografije pozivaju na ubrzanje, intervju sa zvezdom aprilske digitalne naslovnice, Sofia-om Reising,  poziva nas na ekološku osvešćenost, apsolutnu reciklažu i zdrav način života koji, kako tvrdi, zahteva svakodnevno vežbanje ali ne i apsolitno odricanje od sitnih zadovoljstava. 

Uzbudljiva moda! Ovo su najbolje modne kampanje ovog proleća i leta

Sve je u znaku žurki i okupljanja sa prijateljima!

Afiya Bennett: Snaga žene

Sa supermodelom Afiya-om Bennett, zvezdom naše Aprilske digitalne naslovnice, razgovarali smo o sopstvenom putu ka uspehu, body positivity-ju, majčinstvu i budućim planovima.

Dan u umetničkoj galeriji

Umetnost kao način života. Ima za cilj da postavlja pitanja bez potrebe da nam pruži odgovor. Ne mora se razumeti, niti se mora objasniti. Umetnost je suština, rezultat potrebe za lepotom i za uživanjem u njoj.