Modna fotografija

Melisa Gün: Jesenja modna pravila

Šta vam prvo padne na pamet kada čujete reč “model”? Glamurozne i prelepe žene koje nose dizajnerksu odeću, koje prisustvuju različitim modnim događajima i koje generalno uživaju u životu, zar ne?

Amer Mohamad: Future is now

Moda i njeno kretanje kroz vreme, kao i kreativni procesi koji te promene prate, društveni su fenomeni koji nam govore o društvenoj sceni i promenama koje se unutar društva dešavaju.

Kira Dikhtyar: Snaga i strast

Kiru Dikhtyar - model, uspšenu bivša atletičarka i revnosna humanitarka, upoznali smo kroz edgy ditorijal u kome nam se predstavila i iskren intervju.

Daniela Bujor: Era nove jednostavnosti

Prefinjena Daniela, manekenka moldavskog porekla koja godinama živi i radi u Londonu, novo je lice naše digitalne naslovnice.

Skai: Snaga klasika

Nova modna sezona pravi je period u godini kada je vešto poigravanje modom dozvoljeno, dok nas činjenica da neki modeli jednostavno nikada ne izlaze iz mode posebno raduje.

Maxi Marie Peters: Veliko plavetnilo

Zvezda našeg digitalnog letnjeg editorijala, Maxi Marie Peters, vodi nas put sunčanog Majamija gde je specijalno za ovu priliku snimila set modnih fotografija.

Haute couture modno putovanje

Ženstvenost u fokusu.

Ćerka mora

Obgrljena plavetnilom neba u Bokokotorskog zaliva, Mili Bošković predstavlja simbol moderne žene. Portonovi kao luksuzni rizort mesto je gde se snovi ostvaruju i baš tu ona je iskazala snagu svoje pojave.

Wild Child by Anna Turayeva

Wild Child by Anna Turayeva

Camila Scopel: Modno leto

Camila Scopel, zvezda naše digitalne avgustovske naslovnice, model je i DJ brazilskog porekla.