8 jednostavnih trikova da vaša perjana jakna izgleda milion puta elegantnije!

Možda zvuči nemoguće, ali ove outfit ideje uveriće vas u suprotno.

U zimskim mesecima jakne i kaputi, zapravo, igraju najveću ulogu kod svakog stajlinga. Dobri komadi izvućiće svaki izgled šta god nosili ispod. Međutim u najhladnijim danima, možemo da zaboravimo na slatke kaputiće, jer nas ništa neće zaštititi od ledenog vetra i minusa kao što to čini punjena, perjana jakna.

No, kada posežemo za jednom ovakvom jaknom, usmereni smo pre na praktičnost nego na stilski momenat, što može rezultirati nezgrapnim izgledom. Srećom, ne postoji situacija za koju modni eksperti neće naći prikladno rešenje, pa izuzetak nisu ni perjane jakne i kaputi.

Kako bi unapredili stajling sa perjanom jaknom, donosimo vam 8 načina kako da je kombinujete.

Sa udobnim komadima

Ako preferirate ležernije varijante, trendi duks i perjani kaput idu zajedno poput plazme i mleka. Da ne pominjemo da je ovo izgled koji možete nositi u različitim prilikama.

Sa helankama

Perjane jakne i uski donji delovi – kombinacije potekle pravo iz stilskog raja.

Sa teksturama

Teddy perjane jakne su veliki sezonski trend, zašto ne biste onda iskoristili trenutak i stilizovali ih sa kožnim pantalonama?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Sa haljinama ili suknjama

Samo zato što je zimska sezona, ne znači da treba da se odreknete suknji ili haljina. Zapravo uparivanje velikog kaputa i uske, mini kreacije je veoma šik kombinacija.

Sa zimskim detaljima

Kada je vaša perijana jakna prilično jednostavna, brz način da podignete stajling jeste da mu dodate neki zimski aksesoar, poput bucket kape.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuyan (@itsyuyann)

Monohromatski

Jednostavna i kreativna ideja za nošenje perjane jakne? Koordinisanje odeće sa jaknom.

Sa uskim bluzama

Nošenje uparenih oversized komada, poput prejanih jakni I vrećastih pantalona, zaista može biti previše široke odeće na ženskoj silueti. Zato će kontrast u vidu uskih bluzi ili crop-topova uneti svu razliku outfitu.

Sa aksesoarima u boji

Tamne zimske jakne najbolje možete stilizovati šarenim, dugačkim šalovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara (@tarmarz)

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije