Blok boje i hipervolumen u novoj kolekciji Raf Simonsa

Belgijski dizajner Raf Simons je predstavio kolekciju jesen/zima 2021/22 za žene i muškarce van rasporeda modnih nedelja.

Svaki put kada jedan dizajner sarađuje sa novim brendom, dolazi do promena i u njegovom sopstvenom brendu. Uzmimo za primer Rafa Simonsa - svi su se pitali kako će na njega uticati partnerstvo sa Pradom. Nakon dve sezone, već možemo doneti zaključke i ispostavilo se da su svi imali koristi od ovoga.

I Prada i Raf Simons svojim kolekcijama pokazuju da je za njih počeo novi život. Simons se setio svih svojih kombinacija boja i učinio ih još svežijim i svetlijim, prikazao ih je na novi način i dao novi „zvuk“ svojim omiljenim hipervolumenima. Pored toga, već drugu sezonu pod svojim brendom predstavlja ne samo mušku, već i žensku odeću.

Pokazalo se da je nova kolekcija puna zanimljivih detalja - tu je nakit u obliku slova R (R je naravno Raf), narukvice i minđuše u obliku kostiju, privesci u obliku srca kao na dečjem nakitu, haljine i tunike koje se nose preko vrlo širokih pantalona, a pastelne boje su u kombinaciji sa neonskim.

Košulje i duksevi dekorisani su rečima Ataraxia, Equanimity, Allegiance, Dichotomy, Devotion i Synchronicity - vrsta osnovnih pojmova u kolekciji. Revija je održana u umetničkom centru u Genku uz muziku nemačkog benda Kraftwerk.

Pročitajte još

Pročitaj još