Harper's Bazaar Srbija

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Panorama nebodera poslužila je kao nesvakidašnji eksterijer za specijalan šou italijanskog kreatora.

U podnožju Burj Khalifa nebodera, sinoć je održana spektakularna revija Giorgio Armani-ja pod nazivom “One Night in Dubai“.

40 donjih spratova ovog kapitalnog zdanja zapravo je posvećeno hotelu Armani, čija je desetogodišnjica proslavljena ovim modnim šouom.

Modeli koji su defilovali pistom sa srebrnim palmama nosile su garderobu koja pripada kolekcijama za proleće 2022. prezentovane u Milanu, kao i Armani Privé couture iz prethodne sezone, a glamurozni događaj svojim nastupom uveličao je pevač Coldplaya Chris Martin.

U izmenjenom kontekstu i sa pozadinom koju uključuje nebrojeni broj nebodera različitih dizajna, ova garderoba je poprimila drugačiji izgled te odavala utisak pažljivo stvorene odeće sa svrhom.

Kao što je to uvek slučaj sa Giorgio Armani revijama, najpre su izašli manekeni koji su predstavili mušku kolekciju: plavi sakoi u paru sa belim pantalonama bili su spremni da se za tili čas ponesu za nekakvu šetnju rivijerom. Pratili su ih plišani ansambli u crnoj boji inspirisani radnom odećom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ Italia (@gqitalia)

U galeriji pogledajte kako su izgledali ženski modeli, te najlepša izdanja sa ove modne revije održane na luksuznoj lokaciji u Dubaiju.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije