Irina Shayk, Karlie Kloss i Hailey Bieber na online reviji Carine Roitfeld i amfAR

Fashion Unites!

Carine Roitfeld priredila je prvu online modnu reviju kako bi prikupila novac za borbu protiv Covid-19.

Modna urednica Harper’s Bazaara poznata je po svojim dobrotvornim organizacijama, poput godišnjeg gala festivala Cinema Against AIDs amfAR koji se održava tokom filmskog festivala u Kanu svake godine. Prošlog juna, Roitfeld je organizovala i prvi CR Runway događaj u Firenci, na kojem su bile poznate manekenke, od sestara Hadid, do Doutzen Kroes.

Ova virtuelna modna revija obeležila je drugi CR Runway događaj. 30-minutni specijalni šou pod nazivom „Fashion Unites“ režirao je Fabien Constant, a domaćin je bio Derek Blasberg.

Naravno pojavila su se neka od najvećih imena modne industrije, kao što su Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Ashley Graham, Karlie Kloss, Hailey Bieber, Joan Smalls, Natasha Poly, Kim Kardashian West i Adriana Lima. Modeli su nosili kreacije iz svojih ličnih garderobera, koje su Roitfeld i njen tim na daljinu stilizovali.

„Kako se suočavamo sa vremenima velike nesigurnosti, naša podrška je važnija nego ikad ranije,” kaže Roitfeld. „Prihvatajući modu kao kreativni izraz kojim podržavamo zdravlje i sigurnost naših globalnih zajednica, nadamo se da ova revija može ponuditi mali trenutak nade i inspiracije. Skroman doprinos dok se naš svet ujedinjuje da zajednički preživi oluju ove pandemije.“

Najnovije