Chanel, Givenchy, Gucci: Najbolji momenti sa Cruise 2023 revija

Jarke boje, raskošne teksture i dramatične siluete - donosimo vam najzanimljivije izglede iz Cruise kolekcija luksuznih brendova.

Modne kuće i ove godine tradicionalno su prikazale svoje Cruise kolekcije za 2023. na nekim od najinspirativnijih destinacija. Na revijama su dokazali da se boja i tekstura ne treba bojati u predstojećim sezonama.

Od Chanel-a do Louis Vuitton-a , donosimo vam neke od najboljih trenutaka sa Cruise 2023.

Givenchy

Ova kolekcija bila je odraz klasične Givenchy estetike – na najbolji mogući način. Matthew M. Williams vratio se osnovama brenda sa Cruise 2023 kolekcijom. Od savršene bele majice do teksasa ukrašenog kristalima, capsule je pokrivala čitavu paletu crne boje, smelih nijansi i jedinstvenog animal printa. Tu je bila i slip haljina u grimiznoj boji, mini haljina sa zebra dezenom i oštro krojeno odelo.

Chanel

Inspirisan raskošnim životom u Monaku, Chanel u Cruise 2023 kolekciji meša staro sa novim. Mesto održavanja revije bilo je nedaleko od lokacije na kojoj su se sastajali Virginie Viard i pokojni Karl Lagerfield – sve je u vezi sa nostalgijom. Kolekcija neprimetno je istakla klasične Chanel zaštitne znake, poput odela od tvida sa modernijim obrtom.

Gucci

Kreativni direktor Alessandro Michele uneo je vanvremenski šarm u Gucci estetiku, poslednjih nekoliko godina. Kosmička energija zračila ovogodišnjom Cruise kolekcijom. Revija je održana u Castel del Monte u Italiji, koji je dodatno doprineo mističnom šarmu kolekcije – koja se sastojala od kristalnih ukrasa, jedinstvenih printova i moćne šeme boja.

Louis Vuitton

Najnovija kolekcija  Louis Vuitton-a, prikazana na Institutu Salk u La Jolla, u Kaliforniji, odražava ratnika u usponu. Komadi od svetlucavih tkanina, jedinstvenog tekstila i jakih silueta gotovo su uporedivi sa oklopom.

Chloe

Chloe x Barbor donosi renesansni izgled za Cruise 2023. U svojoj najnovijoj kolekciji, kreativna direktorka Gabriela Hearst kombinuje modu sa zaštitom živote sredine. Recikliran Chloe teksas, koji je predstavljen u kolekciji, sastoji se od 87 odsto recikliranog pamuka i 13 odsto konoplje. Tekstil je iskorišćen u velikoj meri – od jakni do čizama. Koža je takođe istaknuta u ovoj kolekciji.

Moschino

Očigledno inspirisan disko erom iz 60-ih, Jeremy Scott predstavio je hipi-šik estetiku za najnoviju Moschino kolekciju. Heklane zvoncare, kožni crop topovi, floralni dezeni i psihodelični printovi vratili su nas u retro look and feel.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije