Prugaste haljine od trikotaže za prohladno leto

Prvi dani juna nam nisu pružili očekivane letnje temperature i došlo je vreme za druženje sa udobnim haljinama od trikotaže koje su ukrašene vodoravnim prugama u sezoni proleće/leto 2020.

Self-Portrait proleće/leto 2020

Iz godine u godinu, pletene haljine lutaju od kolekcije do kolekcije. Ovaj neupadljivi uzorak je dobar po tome što se može koristiti kako za svakodnevni dress code, tako i za večernji look, naravno uz prave modne dodatke. Na odmoru se takve haljine lako kombinuju sa ravnim sandalama, za gradske poslove - sa patikama, a za večernji izlazak - kožnu klač torbu i sandale sa visokom potpeticom.

Zimmermann proleće/leto 2020

U sezoni proleće/leto 2020. pronalaženje moderne pletene haljine s vodoravnim prugama prilično je jednostavno. Zimmermann je pokazao maksi verziju sa kratkim rukavima u prijatnim letnjim nijansama, Marc Jacobs se setio 1970-ih, a Altuzarra brend je dodao duboki dekolte i šliceve. U novim kolekcijama dizajneri su pokazali različite varijacije na temu pruga - od mutnih uzoraka do jasnih geometrijskih linija. U Tibi kolekciji možete pronaći nekoliko haljina sa svetlim gradijentom u nijansama lavande i zelene boje, a Autoportret ima romantične haljine sa prugama različitih širina i nijansi.  

Altuzarra proleće/leto 2020

Marc Jacobs proleće/leto 2020

Tibi proleće/leto 2020

Pročitaj još iz kategorije Revije