Sve što treba da znate o novoj Versace kolekciji!

Seksipil u službi stava!

Prve naznake predstojećih trendova stigle su već tokom trajanja Nedelja mode u Njujorku i Londonu. Smenjivali su se razni stilovi, od minimalizma, preko tradicionalnih glam look-ova pa sve do subverzivne estetike i street style-a u fokusu.

Ali ako bismo se vratili samo jedan korak unazad na reviju čuvenog Raf-a Simons-a, gde smo imali jasne nagoveštaje neočekivanog lateksa kao neprikosnovenu vodilju predstojeće modne sezone, tu tvrdnju u Milanu definitivno i potvrdjujemo.

Krenimo redom. Revija je otvorena raskošnim crnim odelom, i u tom modnom plesu prioritet je preuzeo savršeno skrojen korset, vešto kombinovan sa blejzerom koji je naglašavao punoću ramena.

Kako je i sama Donetala Versace navela, za nju ova kolekcija predstavlja korak napred, progresivnos i raznolikost na taj način jasno se okrenuvši novim generacijama.

I dok jedan deo kolekcije predstavlja vrsnu kombinaciju slojevitih komada u kojoj dominiraju predimenzionirani gornji delovi u vidu sakoa, jakni i kaputa, drugi deo kolekcije obeležio je prepoznatljiv Versace seksipil u vidu mikro haljina, sjajnog satena, lateksa, korseta uz zavodljivu paletu boja.

Takodje, monohromatski look-ovi  kakav je ponela i Bella Hadid jasno ističući figuru u prvi plan, nose sa sobom neprikosnovenu sangu i sinergiju.

Jednom rečju nova Versace kolekcija nas je zaista ostavila bez daha.

Klikom na galeriju istražite našu selekciju najinteresantnijih look-ova.

Piše: M. Kitić

Foto: Profimedia

Najnovije