Harper's Bazaar Srbija

Svi najbolji izgledi sa dodele BAFTA TV nagrada

Najveća noć britanske televizije

BAFTA

Najveća noć u britanskoj televiziji je opet došla i prošla, i sve naše omiljene zvijezde u industriji napravile su zadivljujuće pojavljivanje na crvenom tepihu pre 2024. dodele televizijskih nagrada BAFTA. Među zvanicama pronašle su se modne legende poput Elizabeth Debicki i Eleanor Tomlinson, kao i Jeff Goldblum i Helena Bonham Carter, i mnogi drugi. Pridružite nam se dok istražujemo najbolje izglede večeri.

Elizabeth Debicki i Eleanor Tomlinson

Elizabeth Debicki i Eleanor Tomlinson su se obe odlučile za potpuno crne ansamble, iako su glumice pristupile svojim stilovima na različite načine. Glumica iz serije “The Crown” odabrala je usku, ravnu siluetu kombinezona koji na prvi pogled izgleda kao haljina. Tomlinson je birala volumen i nabore sa svojim izgledom, i pojavila se kao vizija elegancije u haljini sa tilom.

Brian Cox i Nicole Ansari-Cox

BAFTA

Brian Cox, nedavno poznat po seriji “Nasleđe”, bio je dobrodošlo iznenađenje za fanove. Priznati škotski glumac je stigao na crveni tepih uz svoju suprugu, Nicole Ansari, u ljupkoj koordiniranoj kombinaciji boje putera.

Jessica Gunning i Richard Gadd

Bafta

Internet je takođe poludeo kada je škotski komičar Richard Gadd stupio na crveni tepih. Gadd je imao sve oči uprte u sebe proteklog meseca nakon izlaska njegove hit Netflix serije “Baby Reindeer”, koja je postala gotovo trenutna senzacija. U danima koji su prethodili njegovom pojavljivanju na dodeli BAFTA nagrada, Gadd je bio upleten u skandal koji uključuje otkrivanje identiteta svoje navodne proganjateljice, Fione Harvey, prema kojoj je stvorio lik Marthe u “Baby Reindeer”. U intervjuu s Piersom Morganom, Harvey je zapretila tužbom protiv Gadda i Netflix-a zbog klevete. Jessica Gunning, koja tumači lik Marthe u “Baby Reindeer”, takođe je bila miljenica obožavalaca na BAFTA crvenom tepihu.

Helena Bonham Carter

BAFTA

David i Georgia Tennant

Lesley Manville

BAFTA

Jeff Goldblum

Hannah Waddingham

Foto: Profimedia

Najnovije