9 vrućih londonskih trendova koje ćemo definitivno nositi!

Pravo sa modnih pista komadi u koje smo se zaljubili.

Londonska nedelja mode samo što je završena a mi još uvek sumiramo utiske. Engleska prestonica ovog februara isporučila nam je fantastične inovacije, talente u visokom usponu, vibrantan street style – jednom rečju, još jednom je pomerila granice mode.

Čini se da nam se bliži postpandemijska era, što znači više slobodnih zabava, putovanja i okupljanja. Londonski dizajneri išli su i dalje u svojim razmišljanjima, inspirišući se većim socio-kulturnim mogućnostima. Kolekcije koje su nam predstavili odisale su rodno-fluidnim (spajanje muških I ženskih krojeva) komadima, novim idejama kada je modna održivost u pitanju, kao i većoj raznolikosti na pisti – što je omogućilo mnogima od nas da se vidimo u kreacijama visoke mode.

Šta više, među avangardnim komadima, bio je veliki broj izgleda koji se lako mogu preneti u svačiji garderober, ovog trenutka. Upravo su to trendovi na koje se fokusiramo u našoj galeriji, donoseći vam outfite sveže sa piste potpuno podobne za svakodnevni street style. Inspirišite se!

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije