Harper's Bazaar Srbija

Celine predstavio uzvišenu eleganciju novom kolekcijom “La Collection Des Grands Classiques 08”

Osim odevnih komada, Celine je predstavio i nekoliko ključnih dodataka

Celine je nedavno objavio kampanju za svoju najnoviju kolekciju “La Collection Des Grands Classiques 08”. U okviru ove kampanje, koja je snimljena pod nadzorom kreativnog direktora brenda, Hedija Slimanea, model Lulu Tenney je zvezda koja nosi ključne komade iz kolekcije. Fotografije su postavljene pred mirnu pozadinu Sorrenta, pružajući savršen kontrast eleganciji prikazanih komada.

Kolekcija La Collection Des Grands Classiques 08 ističe klasične krojeve i suptilni luksuz koji karakteriše brend Celine. Crna svilena haljina sa kašmir kaputom je jedan od ključnih komada koji se ističu u ovoj kolekciji, pružajući sofisticiran i prefinjen izgled koji je savršen za prelazak iz dana u noć.

Pored toga, tu su i krojeni blejzeri koji su idealni za strukturirani dnevni izgled, kao i farmerke dubokog struka koje kombinuju udobnost sa opuštenom elegancijom. Za večernje prilike koje zahtevaju dašak glamura, tu je i haljina ukrašena šljokicama koja se ističe kao centralni komad kolekcije.

Osim odevnih komada, Celine je predstavio i nekoliko ključnih dodataka koji su postali neizostavan deo estetike brenda. Victoire torba, 16 torba i novo predstavljena Louise torba su samo neki od primera.

Stilizacija Hedija Slimanea dodatno je istakla sofisticiranost svakog ansambla. Naočare u obliku mačijeg oka i zlatni nakit, poput prstenja i narezanih narukvica, dodali su potpisni pečat koji je karakterističan za Celine.

Foto: Celine, promo

Najnovije