Harper's Bazaar Srbija

Maslinaste čizme + retro naočare: Savršen jesenji look Jennifer Lopez

Pop zvezda nam donosi još jednu sjajnu jesenju inspiraciju ali ovog puta u komadu koji je lično kreirala.

Latino diva u poslednje vreme nepresušan je izvor inspiracije kada su jesenji outfiti u pitanju. Nakon samo nekoliko dana, kada je demonstrirala braon outfit u IT boji aktuelne sezone, počastila nas je još jednom stilskom lekcijom.

Maslinastu jaknu, koju je vezala u struku kako bi ga naglasila (i dala dodatni šmek stajlingu), uparila je sa svilenom maxi haljinom nešto tamnije nijanse iste boje. Monohormatski look zaokružila je maslinastim čizmama na štiklu – model Jaylah Bootie iz sopstvene DSW kolekcije. Cipele na pertlanje do zgloba, krasi neobičan detalj u vidu mini-džepa sa spoljašnje strane obuće, a cena ovog komada sa ličnim pečatom J.Lo je 90 dolara.

Jedini detalj koji je odstupao od maslinaste boje, bila je elegantna torba od braon kože, koja je savršeno otvorila ovaj outfit. Ipak najveću pažnju (pored čizama) privukle su nam njene oversized Tom Form Falconer naočare za suncem kao i Carrie Bradshaw momenat – ogrlica sa njenim imenom, koju je upotpunila sa još par zlatnih ogrlica, prstena, narukvica i minđuša. Kompletnost u svakom pogledu!

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije