Harper's Bazaar Srbija

Želimo novu Anine Bing x Reebok kolekciju inspirisanu princezom Dianom

Kolekcija odaje počast Dianinoj sklonosti ka uparivanju uskih krojeva sa opuštenim odevnim komadima.

Modne saradnje su velika vest ove godine: i partnerstva postaju sve kreativnija. Ranije ovog meseca, Mango je najavio svoju nadolazeću kapsula kolekciju dizajniranu od strane Victorie Beckham – potez koji ima za cilj da donese dizajnerkino ženstveno krojenje masama, dok se H&M okrenuo užem tržištu, udruživši se sa kultnim favoritom Rokh.

Sada je tu i kolaboracija Anine Bing x Reebok, nudeći čvrsto uređen izbor off-duty odeće koji kombinuje atletske krojeve sportskog giganta sa kul kalifornijskim DNK dizajnerke. Oslanjajući se na klasične komade Reebok-a iz osamdesetih i devedesetih godina, kolekcija obuhvata oversized dukseve u kontrastu sa oblikovanim bodijima i biciklističkama – kao i nekoliko sjajnih dodataka.

I dok brend navodi ‘vintage muze’ kao primarni izvor inspiracije, postoji jedna žena koja je sigurno podstakla kombinaciju dukseva i šortseva. Niko nije umeo da nosi ovu kombinaciju na kultni način kao princeza Diana, koja je često viđena u opuštenom izdanju sa koledž duksom tri broja većem, uparenom sa oblikujućim sportskim šortsevima. Kolekcija takođe odaje počast Dianinoj sklonosti ka uparivanju uskih krojeva sa opuštenim odevnim komadima.

Tu su i cipele: tri klasična Reebok stila su redizajnirana, uključujući Freestyle Hi, Classic Nylon patiku i Classic papuče, što znači da je vaša nova vikend uniforma kompletna od glave do pete.

Foto: Profimedia, Promo

Najnovije