Brad Pitt i Jennifer Aniston – ipak samo prijatelji?

Brad Pitt i Jennifer Aniston imaju neraskidivu vezu, kako kaže njihov bliski zajednički prijatelj, Melissa Etheridge.

Prema E! News, Melissa je bila virtuelni gost Watch What Happens Live u ponedeljak, i podelila je svoje mišljenje o vezi između Pitta i Annistonove, nakon što je jedan obožavatelj pitao šta misli o histeriji koja je nastala na društvenim mrežama nakon njihovog sastanka na SAG Awards dodeli nagrada ranije ove godine. Etheridge poznaje oboje glumaca decenijama unazad, a nastupala je na njihovom venčanju 2000.godine.

“Nadala sam se da ću moći da gostujem u vašoj emisiji, bez pominjanja tih imena. Znate šta? Ja sam ih obožavala dok su bili zajedno, a verujem da će zauvek biti prijatelji, jer su oboje zaista posebni ljudi koji mogu prevazići sve. Nadam se da će njihovo prijateljstvo potrajati”.

Čak i dugo nakon razvoda dvoje glumaca, Melissa je podržavala Pitta kao oca i supruga, prateći raspad njegove sedmogodišnje veze sa Angelinom Jolie.

“Srce mi se slama što je neko namerno komentarisao njegov odnos prema deci i braku, na način na koji je to rađeno. I ja sam morala da idem na sud, dva puta, tako da znam o čemu se radi i koliko zloba može nekome naškoditi”.

I dok je slavni par imao jedan specijalni momenat na početku godine, i Brad i Jenn su potvrdili da su samo prijatelji, te da između njih ne postoji nikakva romansa.

D.Ć.

Pročitajte još

Pročitaj još