Project summer body: 10 poznatih ličnosti deli svoje savete o ishrani za savršeno telo

Kako se bliži leto, svi malo više vodimo računa o ishrani i trudimo se da sledimo zdraviji način života. Ako želite da nosite svoj novi kupaći kostim i da impresionirate, onda treba da znate da ne morate da se naprežete, jer još uvek ima vremena. Metodičkim potezima doći ćete do željenog izgleda, dok smo za još bolje rezultate prikupili neke od najlakših saveta kojih se verno pridržava 10 poznatih ličnosti, a trebalo bi da ih usvojite i vi.

Jennifer Lopez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Šta je sa Jennifer Lopez? Sa 51 godinom je impresivnija nego ikad! Kao što je priznala u mnogim svojim intervjuima, nikada ne zanemaruje svoju jutarnju i večernju rutinu i vežba 3-4 puta nedeljno, međutim njena velika „tajna“ je u njenoj ishrani. Ona kofein eliminiše već duže vreme, izbegava i alkohol, a kako kaže, njena koža nikada nije bila zdravija i blistavija.

Jennifer Aniston

Još jedna impresivna žena, koja ne stari bez obzira koliko godina prođe ... Osim što redovno vežba, dok se drži uravnotežene dijete, Jennifer Aniston obraća pažnju i na najmanji detalj, u pogledu hrane koju konzumira. Na primer, priznala je da više voli da sama pravi biljnu testeninu! Jednostavno rešenje za one koji vole određenu hranu, ali ne mogu uživati u njoj kako bi želeli.

Cher

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Za Cher su stvari vrlo jednostavne. Vežbanje ne nedostaje njenom nedeljnom rasporedu i ona obavezno nađe i pola sata tokom dana za fizičku aktivnost. U normalnim okolnostima vežba pet puta nedeljno, dok između ostalog igra tenis, surfuje, trči i šeta. U pogledu ishrane ne zaboravlja da pije dovoljno vode, dok više voli voće i zelene salate bogate vitaminima i antioksidantima.

Cindy Crawford

Cindy Crawford, sa svoje strane, pridaje veliki značaj svom doručku. Dan započinje čašom zelenog čaja, a zatim konzumira svoj omiljeni proteinski šejk. "Veoma je važno započeti dan na pravi način. Lako je paziti šta jedete ujutro, ako ste kod kuće, a zatim prilagoditi ostale obroke u skladu s tim", objašnjava ona, govoreći o sopstvenoj filozofiji.

Reese Witherspoon

Ravnoteža je „ključ“ svega u životu i Reese Witherspoon to zna. Poznata glumica uglavnom se pridržava određene dijete bogate voćem i povrćem, međutim stara se na vreme da napravi kratke „pauze“ kako bi konzumirala svoju omiljenu hranu bogatu kalorijama. Čak i dani varanja su neophodni!

Christie Brinkley

U 63. godini Christie Brinkley izgleda kao u 33.! Poznati supermodel i danas posvećuje veliku pažnju svojoj ishrani, dok je, kako je rekla u jednom intervjuu, odlučila da ne jede meso, držeći se vegetarijanske ishrane. Pastu, naravno, voli, ali kako kaže, trudi se da je ne jede više od dva puta nedeljno.

Halle Berry

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Za Halle Berry stvari su vrlo jednostavne. Obavezno jede četiri mala obroka dnevno, nešto što je verno sledila od svoje 19. godine, kada joj je dijagnostikovan dijabetes. „Moja ishrana je specifična i trudim se da jedem četiri mala obroka svakog dana. Volim da se osećam snažno i zdravo“, objašnjava ona. Njenom tanjiru ne nedostaje povrća, dok pije dovoljno vode da održava kožu hidriranom.

Julia Roberts

Julia Roberts više voli pomoć stručnjaka, jer je zajedno sa poznatom nutricionistkinjom Carrie Wiatt napravila dijetu prilagođenu svojim potrebama. Njena ishrana uključuje puno voća i povrća, kao i proteine. Za doručak bira jogurt sa voćem i granolom, dok druga dva velika obroka u danu uključuju losos ili piletinu u kombinaciji sa kvinojom i povrćem.

Nicole Kidman

"Nisam osoba koja veruje u poricanje. Ne mogu dugo da se opirem ničemu." Nicole Kidman priznaje da ne može da kaže ne hrani koju voli, zbog čega primenjuje pravilo 80-20. Šta ovo znači: 80% njene ishrane uključuje opcije sa malo masti, voće i povrće, a preostalih 20% ih ne sadrži. Pametan i kako se čini, efikasan način ishrane.

Monica Potter

Monica Potter više voli da ima potpunu kontrolu kada je u pitanju njena ishrana. Zbog toga svakodnevno obroke priprema kod kuće, prateći svoj plan. Dakle, tačno zna šta sadrži svako jelo i ne izostavlja sve hranljive sastojke koji su potrebni njenom telu.

foto:Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još