Nedeljni horoskop od 15. do 21. novembra

OVAN:

Pritisak koji osećate se smanjuje ove nedelje, a pored rasterećenja možete očekivati i poboljšanje na partnerskom nivou - kako privatnom, tako i profesionalnom. Spremite se da otvoreno razgovarate sa partnerom o ličnim ciljevima ukoliko očekujete njegovu podršku i razumevanje. Revidirajte zajedničke finansijske planove, jer vam to može doneti još veću stabilnost u odnosu, a sa dobrom podlogom i podrškom spremni ste za pobede i na drugim životnim poljima.

BIK:

Ova nedelja počinje sa blagom dozom uzbuđenja koje srazmerno raste kako i vi bivate svesniji svojih kvaliteta i intelekta. Pažljivo posmatrajte prilike koje vam se pružaju, a koje možete dobro naplatiti ili unovčiti. Planetarne pozicije neba podržavaju vaše akcije na ličnom i poslovnom planu. Energija vam je na zavidnom nivou, ali razmislite koliko dugo možete sebe forsirati i da li je krajnji ishod zaista vredan vašeg enormnog truda.

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

BLIZANCI:

Odnosi sa prijateljima jesu fokusna tačke ove nedelje, ali vi već prvih dana sedmice možete doći do ključnog trenutka koji će vam otkriti realnu dubinu i težinu problema sa kojim se nosite. Razmislite o nivou odgovornosti i obaveza sa kojima se nosite vi i osoba koju smatrate prijateljem i shvatićete da nemate mnogo toga da joj zamerite. Sredinom nedelje prilagodite tempo svojim mogućnostima, dok ćete vikend dočekati spremni za nove akcije i uzbuđenja.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Pročitaj još