Novembarski broj magazina Harper's BAZAAR je u prodaji: Priziva slobodu i budi neustrašivost

Prepustite se beskompromisno svojim željama, odvažno i sa stilom – u duhu magazina Harper’s BAZAAR.

Novembarsko izdanje magazina Harper’s BAZAAR postavlja pitanje – da li se usuđujemo biti odvažni, hrabri da ponesemo drugačiji modni stil, boje koje možda nikada ne bismo, paterne koje inače ne kombinujemo ili da se našminkamo smelo i jarko kao nikad dosad. Jesmo li spremni da poslušamo pesmu ili album koji nisu naš prvi izbor ili pogledamo film koji je kritika oštro osudila.

Upustiti se u nepoznato, rizikovati i eksperimentisati nije ništa drugo nego dati priliku najpre sebi, a onda i novim stvarima i iskustvima da vas iznenade. I zato vas već sa naslovnom stranom pozivamo da se usudite da uplovite nove modne trendove.

Model: Anna Siradze

Fotografije: Nika Naumenko

Stajling: Kira Matveeva

Kosa I šminka: Yulia Ostapenko

PR: Mari Borovenskaya

Pozivamo vas da zajedno sa Natašom Bekvalac i Sarom Jo zakoračite u novi Huawei svet koji spaja ljubitelje mode i tehnologije. Svet u kome je kreiranje profesionalnih modnih podignuto na viši nivo uz novi Huawei Mate 50 Pro pametni telefon.

Stajling: Milena Kitić

Fotografije: Marko Vulević

Šminka: Dragan Vurdelja

Kosa: Maja Stanišić I Srđan Kolarević

Rekviziti: Akvarijum Centar

Asistent fotografa: Vladimir Ilić

Asistenti stiliste: Aleksandar Nastasijević i Adriana Papić

Koloritna paleta na očima i usnama nova su jesenja beauty mantra kojom prizivamo dobro raspoloženje i odvažno koračamo kroz novembar. Zagasito žuta, maslinasto zelena i jarkoljubičasta – boje su kako Harper’s Bazaar vidi make-up pravila ove sezone.

Fotografije: Monika Lis

Model: Jena Goldsack @Elite Model Management

Šminka: Karina Milan

Frizura: Madison Sullivan

Obrada fotografija: Maria Konishevska

 

Prepustite se beskompromisno svojim željama, odvažno i sa stilom – u duhu magazina Harper’s BAZAAR.

 

Pročitajte još

Pročitaj još

Daria Koso: Nova perspektiva

Modna fotografkinja iz Majamija, Daria Koso, u intevjuu za Harper’s BAZAAR Srbija otkriva kako je otpočela svoju karijeru, koji su najzanimljiviji projekti na kojima je radila, ali i kako možemo da se nađemo ispred njenog objektiva.

Anabela Belikava: Time goes back

Moda devedesetih se polako ali sigurno vraća na velika vrata, a ko će nam bolje dočarati njenu estetiku do brendova kao što su Mugler, Saint Laurent i Dolce&Gabbana i to na supermodelu kakva je Anabela Belikava.

Skye Aurelia: Into the Light

Skye Aurelia, je internacionalni supermodel, glumica, muzičarka i preduzetnica koja se uzdigla iz siromaštva i beskućništva kako bi živela život punim plućima i kako bi uticala na svet svojom umetnošću. Takođe je poznata po svom inspirativnom pogledu na svet ali i humanitarnom radu gde se zalaže za jednakost polova i ljudska prava širom sveta.

Angel J. Cartwright: Svet na dlanu

Miss Bahama, investicioni bankar i prava predstavnica svoje zemlje, Angel, u intervjuu za Harper’s BAZAAR Srbija otkriva kako izgleda put misice ali i šta je sebi poželela u novoj godini

Kristina Kustova: Nova modna pravila

Godinu završavamo pričom koja dolazi iz Južne Afrike, a njena glavna zvezda, Kristina sa nama je podelila kako joj se snovi ostvaruju, kako izgleda njen jedan dan i šta je to što je poželela sebi u 2023.

XOÀI: Slobodni duh

Odvažne boje i nesvakidašnji krojevi u kojima se našla supermodel XOÀI ispred objektiva Alexa Dania simbolišu žudnju za letom