Harper's Bazaar Srbija

Nova stilska era Brad Pitta u fanki odelima

Sjajna modna transformacija glumca zapala je aspolutno svima za oko.

Brad Pitt ulazi u ono što smatra „poslednjim semestrom ili tromesečjem“ svoje karijere. To znači da isprobava nove hobije, preispituje svoje poslovne ponude i, da – eksperimentiše ličnim stilom.

Tokom evropske turneje, gde promoviše najnoviji film Bullet Train, glumac nam je isporučio nekoliko fantastičnih outfita, počevši od onog u famoznom braon suknja-odelu na berlinskom otvaranju, do lanenih kompleta vibrantnog kolorita, nadograđenih statement aksesoarima.  Bradova očigledna stilska transformacija naterala nas je da se zapitamošta, odnosno, ko se desio glumcu?

Za preokret od uštogljenih smokinga i robotske mimike do slobodnih pokreta i skokova u fanki odelima zaslužan je dizajner Haans Nicholas Mott, koji je kreirao sve Bradove izglede.

Dizajnom odeće Haans se bavi već deset godina, ali njegova praksa je da krojeve razvija posebno za svakog klijenta, i do njega se dolazi isključivo putem preporuka s obzirom da ne koristi društvene mreže, niti poseduje sajt. Svoj proces rada opisuje kao „intiman i besprekoran“, a svaki komad odeće dizajnira u direktnoj saradnji i razgovoru sa klijentom.

Mott smatra da Brad ima „vrlo jasnu ideju šta želi da bude u ovom svetu. Ima istančan i razvijen osećaj za boju, siluetu, teksture i dezen“, te mu je saradnja sa glumcem bila pravo uživanje. Pittova garderoba ručno je rađena, sa ličnim detaljima i sjajnim kontrasnim šavovima i dugmadima koje je svako ponaosob oblikovao dizajnerov otac.

Zeleno odelo sa plavom bluzom i žutim patikama, teksas komplet sa crvenim patikama, all-pink stajling u barbiecore maniru, sivo odelo sa žutom majicom – svako zaokruženo zlatnim lancima, nanizanim narukvicama, oversized prstenom i kul naočarima za sunce. Ovako izgledaju poslednja Pittova pojavljivanja kojih niko ne može da se nagleda, a koja možete pogledati klikom na galeriju.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

 

Najnovije