Princeza Eugenia otkrila je jedinstveno ime svog sina

Zajedno sa preslatkom porodičnom fotografijom!

Princeza Eugenija, unuka Elizabete II, otkrila je ime svog novorođenog sina u novom postu na Instagramu. Nazvala ga je August Philip Hawke Brooksbank, po svom dedi.

August je rođen 9. februara i postao je prvo dete princeze Eugenie i njenog supruga Jacka Brooksbanka sa kojim je u braku od 2018. godine. Princeza je odlučila da sina imenuje po dedi, jer se princ Filip, poznat i kao vojvoda od Edinburga, nekoliko dana nalazi u bolnici nakon što se u utorak uveče teško razboleo.

„Želeli smo da vas upoznamo  - ovo je August Philip Hawke Brooksbank.💙💙💙⁣“, podelila je princeza Eugenia na Instagramu. "Hvala vam na toliko divnih poruka. Naša srca su puna ljubavi prema ovom malom čoveku, reči to ne mogu da izraze. Uzbuđeni smo što možemo da podelimo ove fotografije sa vama."

⁣Fotografije koje prate vesti prikazuju princezu Eugeniu i Jacka Brooksbanka kako u rukama drže bebu koja je umotana u plavo ćebence.  

August Philip Hawke Brooksbank prvo je unuče Eugenijenih roditelja, vojvode i vojvotkinje od Yorka i deveto praunuče kraljice Elizabete II i princa Filipa.

9. februara princeza Eugenia i njen suprug najavili su rođenje sina na Instagramu podelivši slatku crno-belu fotografiju bebine ruke.

Harper's Bazaar US

Pročitajte još

Pročitaj još