Harper's Bazaar Srbija

Harper’s BAZAAR Retail: Fashion

Promo: Ovaj tekst je pisan u promotivne svrhe i svi oglašivači su pažljivo odabrani.

Suptilne linije i meka, topla tkanina koja garantuje komfor, uz stilizaciju modernih krojeva, donose vam idealan balans između sportskog i šik stila, koji smo pronašli u novoj adidas kolekciji.

Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje urbane, sportske garderobe koja je zahvaljujući trendi krojevima i efektnim koloritom postala vodeći modni fokus u poslednje dve godine. Komadi iz aktuelne adidas kolekcije oduševiće sve ljubitelje ležernog, sportskog a savremenog stila. Dovoljno su funkcionalni za trening, udobni za slobodne aktivnosti, ali isto tako stilski uklopivi i u one šik, pa i poslovne varijante.

Sada već legendarni model adidas patika, lako se uklapa uz sve sportske komade poput helanki i trenerki, ali su i te kako nosivi i uz jeans. Naš poseban stilski favorit svakako je adidas sportski blejzer koji možete nositi u kombinaciji sa bermudama istog kolorita. 

Iako je za sportske komade udobnost prioritet, popularni modeli donose sa sobom i autentičan dizajn koji će u jednom potezu stajling učiniti upečatljivijim i efektnijim. adidas bermude u svetlo žutoj nijansi možda je i najbolji primer za ovu vrstu stilski efektnog, a u isto vreme vrhunski funkcionalnog sportskog komada garderobe. 

Celokupnom kolekcijom dominiraju suptilni i minimalistički krojevi, a paleta boja donosi širok izbor – od neutralnih nijansi u vidu bele, sive i bež, pa sve do onih efektnih poput pink i narandžaste. Kako izabrati trenutno je naša najveća modna nedoumica!

Nove modele pratite na @adidasoriginals

Photo: Promo

Najnovije